Välkommen på rundtur i vindslyan!

vanja wikström kök

NU ÄR DET DAGS! Nu ska ni få se hur lyan ser ut..! 🎉😍 Vi filmade i förrgår, men kom ihåg att renoveringen inte aaaaalls är klar (allt ska ju målas exempelvis). Det är sjukt stökigt. Grejer överallt, inga tavlor, nästan inga lampor. 😬 Detta klipp är vääääldigt ofiltrerat och jag skulle nog vilja säga att det är raka motsatsen till ett ”tillrättalagt inredningsklipp”. 😂

Snarare bjuder vi in er till ett smärre kaos – men ett kaos där grunden nu faktiskt är magiskt fin! Hoppas verkligen ni kan se det, preciiiis när vi skulle filma gick solen i moln så det vackra ljuset jag hade tänkt skulle flööööda genom lyan i klippet var plötsligt som bortblåst. 🙈 Men jag tror ni har fantasi nog för att se att det är fint, även om det är lite kaosigt och fult ljus.

Självklart kommer det fler klipp vartefter vi får i ordning alltmer (tänker också att vi gör ett klipp per rum sen när allt är klart så att ni får se allt i detalj). Det här är bara för att ni ska få se hur det ser ut just precis NU. Hoppas ni tycker det är skoj! 😙

 1. Rebecca skriver:

  Håller helt med Niklas, så värt att ha mygga. Reagerade varje gång du vände ryggen mot kameran att man fortfarande hörde vad du sa. Fortsätt så 😀
  Otroligt fint renoverat, så fint och smakfullt!

  1. Det ska jag hälsa Niklas, jag accepterar härmed mitt koppel!🤪💁🏼‍♀️

 2. Rebeccq skriver:

  Wow, ni lyckas verkligen få till det varje gång! Superfint! 😍 Var är era matsalsstolar ifrån??

 3. Åsa skriver:

  Vilken skillnad och verkligen så fint! Älskar ditt badrum, otroligt smakfulla val av dig. Det är precis så här man vill se, verkligheten av en renovering, fortsätt med det 🙂 Bland det bästa med videon var att se och höra Niklas på benen och vara glad:) Även om jag förstår att det är mycket kämpa bakom. Stor kram till er!

 4. Jenny skriver:

  Hej! Supermysig lägenhet! Men jag undrar var Tintin ska bo? Gör ni denna helrenovering för några få år bara eller är där plats för att bygga ett rum till?

  1. Tack! <3 Vi tänker att vi har landat i vindslyan och att vi ska stanna här i många år framöver. 🙂 I dagsläget sover Tintan i mitt rum (Iggy också ha ha) men längre fram tänker vi dela av Iggys rum. Då anlitar vi våra grymma inredare Henke och Zandra på Esteriör igen, så får de hitta på någon genial lösning. 👹 Vi har också drömmar om att få ta upp ett loft (finns ganska mycket plats uppemot nocken om man tar upp taket) som skulle kunna bli ett litet rum till Tintan. Men det blir längre fram i så fall, och då måste vi såklart kolla med fastighetsägaren först. 🙂

 5. L skriver:

  Vad fint det blir! Visst gjorde du microblading på brynen förut? Snääälla kan inte du göra ett inlägg om vad du tycker nu när det gått lite tid. Är nyfiken på om det är värt pengarna eller om det ser konstigt ut när färgen börjar försvinna? Kram

  1. Yes, gjorde en bladning av microblading och shading och det är fortfarande SÅ JÄVLA FINT! Bästa grejen ever, sminkar aldrig brynen. Men SÅ viktigt att du gör det hos någon som är duktig. Har ju gjort mina hos Malikas Beauty Studio (om du bor i Sthlm), hon är grym!

   1. L skriver:

    Tack för att du svarar! ❤❤❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..