ANNONS

Dokumentärfilm om Niklas bror John på SVT i kväll!

/

IMG_0484

I söndags käkade vi kräftor (nom noooom 😋) hemma hos Niklas mamma. 🎉 Tintan var fräsig i partyhatt å allt, och gick loss med glädje på farmors magiska Västerbottenpaj. Kräftorna var inte lika poppis dock (en PERFEKT kräftmiddagsgäst alltså – meeer till miiiig 👹).

IMG_0518

Niklas brorsa John var också plats. Urmysigt att ses, eftersom han bor i Portugal sen ett gäng år tillbaka där han ju driver Surfers Lodge som Niklas familj skapat. 🏄🏼‍♀️ Han är hemma av en speciell anledning dock, och nu måste jag få skryt…eeehh, jag menar – tipsa! 😜

I kväll sänds nämligen en dokumentär om John på SVT (den hittas dock redan på SVT Play). Jag har inte sett den än, men den handlar mycket om hur John delvis tappade bort sig själv när pappa Lasse gick bort i cancer 2014, samma år som Lodgen (som de skapat tillsammans) skulle öppna. Vi blev alla påverkade (och är fortfarande såklart) av Lasses bortgång. Han var en så magisk mänska på alla sätt och vis, och vår planet är så mycket futtigare utan honom. 💔 Så glad att han och Iggy i alla fall hann ses innan Lasse försvann (då var Iggy tre månader).

IMG_0500

Vågen John ger sig själv i uppdrag att surfa i filmen är…vidrig. 😬 Den är GIGANTISK. Jag kan säga att vi i familjen inte var odelat jätteglada över idén, och dagen då han skulle ut i de där extremhöga vågorna var rätt så rackarns nojig… De som sett filmen tycker den är väldigt fin, jag och Niklas kan förhoppningsvis se den i kväll. Hang loose och spana in dokumentären här! 🤙🏻

6
151

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00