Dokumentärfilm om Niklas bror John på SVT i kväll!

IMG_0484

I söndags käkade vi kräftor (nom noooom 😋) hemma hos Niklas mamma. 🎉 Tintan var fräsig i partyhatt å allt, och gick loss med glädje på farmors magiska Västerbottenpaj. Kräftorna var inte lika poppis dock (en PERFEKT kräftmiddagsgäst alltså – meeer till miiiig 👹).

IMG_0518

Niklas brorsa John var också plats. Urmysigt att ses, eftersom han bor i Portugal sen ett gäng år tillbaka där han ju driver Surfers Lodge som Niklas familj skapat. 🏄🏼‍♀️ Han är hemma av en speciell anledning dock, och nu måste jag få skryt…eeehh, jag menar – tipsa! 😜

I kväll sänds nämligen en dokumentär om John på SVT (den hittas dock redan på SVT Play). Jag har inte sett den än, men den handlar mycket om hur John delvis tappade bort sig själv när pappa Lasse gick bort i cancer 2014, samma år som Lodgen (som de skapat tillsammans) skulle öppna. Vi blev alla påverkade (och är fortfarande såklart) av Lasses bortgång. Han var en så magisk mänska på alla sätt och vis, och vår planet är så mycket futtigare utan honom. 💔 Så glad att han och Iggy i alla fall hann ses innan Lasse försvann (då var Iggy tre månader).

IMG_0500

Vågen John ger sig själv i uppdrag att surfa i filmen är…vidrig. 😬 Den är GIGANTISK. Jag kan säga att vi i familjen inte var odelat jätteglada över idén, och dagen då han skulle ut i de där extremhöga vågorna var rätt så rackarns nojig… De som sett filmen tycker den är väldigt fin, jag och Niklas kan förhoppningsvis se den i kväll. Hang loose och spana in dokumentären här! 🤙🏻

 1. Moa skriver:

  Vill också säga tack för tipset. Blev så berörd av programmet. Kram och tack för din fina blogg också! <3

 2. Helena skriver:

  Hej! Lite sen på bollen men ville bara säga tack för tipset! Slog på programmet och det var både uppfriskande och inspirerande att se något som kändes värdefullt att lägga sin tid på istället för något av de många ytliga program som går varje kväll. Oj vad nervös jag var på slutet fast jag såklart förstått att han på något sätt klarat vågen och var vid liv! 🙂

  1. Åååå vad fint att höra, det ska jag hälsa John! <3 Vi varv nervösa här hemma i tevesoffan också ha ha, fast inte liiiika nojiga som vi var den dagen det hände på riktigt. Det var...svettigt. 😅

 3. Lisa skriver:

  Såg faktiskt den här dokumentären i helgen och tänkte att det måste vara Vanjas släkting 🙂 Väldigt fin hursomhelst,fick verkligen upp pulsen på slutet, grattis till er alla att det gick bra! Fantastisk fru måste jag säga, min kille har också lite ”ADHD light” och behöver sina kickar för att må bra men något sånthär hade jag aldrig pallat med…

  1. Vad kul att du tyckte om den. 🙂 såg den precis och tyckte den var jättefin. Vi fick också up pulsen när det var dags för John att surfa, både irl och nu i tevesoffan. 😅 Mysigt att få se Lasse också, och alla andra i familjen som var med i filmen. Och jaaa, Annie är grym! <3 tror du å hon skulle ha mycket att prata om på killfronten om ni sågs ha ha... 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..