ANNONS

Lamm, fulbilder och storrensning!

/

IMG_0824

Först å främst – vad KUUUUUL att ni tycker det blir fint hemma hos oss! 🎉🙌🏻😙 TACK för alla gulliga kommentarer, och TACK för all input om mattorna (SÅ svårt! 🙊). Det är så himla kul att dela de här inredningsinläggen, känns verkligen som att vi gör det här ihop! 😍 (Fast ni slipper byggdammet. 👹) De flesta var pepp på att se badrum härnäst, tänker därför att jag ska bjussa på ett dubbelinlägg med både badrummet och lilla toan, så får ni se vad som hänt där. Kommer senare i veckan! 🙌🏻

IMG_0821

Hursom. Tänkte kicka igång veckan med en liten recap av helgen. På lördagen hade jag en sån rackarns tur att en kompis (som har kids i samma åldrar) hörde av sig och meddelade att det var kiddopartaj på Stora Skuggans 4H-gård. Ville vi hänga med dem dit? JAJEMÄN sa jag och slickade tacksamt i mig en barnvänlig aktivitet som serverades på silverfat och krävde noll kreativitet av moi. 👹🙋🏼‍♀️

Så vi drog dit, klappade alla möjliga djur, åt kokta korvar i bröd, hembakta bullar i solen och hade det allmänt gött. En perfekt utflykt – om det inte var så att vi päron förvandlades till djävulens hantlangare i kidsens ögon när vi bestämt sa NEJ till ponnyridningen (pga 3174 barn före oss i kön som hästskötarna uppskattade till ”cirka 1,5 timma”).

Min påhittiga vän räddade situationen genom att säga ”Men då går vi till dinosauriemuseet istället!”, så vi slank till Naturhistoriska som ligger i närheten, med återigen glada barn i släptåg.

IMG_0835

Djurklappandet hade tagit på krafterna, så vi inledde med fika. 👹 Iggy satt i mitt knä, och jag bad min påhittiga vän föreviga den mysiga stunden. Denna påhittiga vän är vansinnessmart och allmänt ljuvlig – men lite av en digital analfabet. Hon lydde mig bokstavligen när jag bad henne ”Ta en bild” – och tog EN bild. EN bild! Vem GÖR ens så längre?! 🙈😂 Detta upptäckte jag dock inte förrän vid dagens slut, och vi kan väl konstatera att varken jag eller Iggy riktigt levererade på denna ENDA bild. Men det är den jag har från vår mysiga stund, så den åker upp i bloggen oavsett. Vassgo! 💁🏼‍♀️

IMG_0847

Efter ett par timmars härjande inne bland dinosaurieskeletten slank jag hem och dumpade kidsen, tog en snabb kiss och slank ut igen. Drog på mig allt guld jag hade hemma som den skata jag är, för det vankades nämligen…

IMG_0853

…MIDDAG UTE PÅ RESTAURANG! Med kompisar! Utan barn! 😭🙌🏻🎉

IMG_0857

Min magiska kompis Corinne hade födelsedagsmiddag för ett alldeles lagom stort gäng på en mysig italienare. Satt mellan henne och Jonathan, en annan av mina bästisar. 💘 Att ostört få sleva i sig smarrig pasta och snickesnacka med världens härligaste mänskor utan någon som helst tidspress var…MAGISKT. ✨ 🍝

IMG_0856

Är jag på en italienare MÅSTE jag beställa in Tiramisu till efterrätt. SPELAR INGEN ROLL hur mätt jag är, den ska bara in. Och ner. Bästa desserten! 😋 Urmysig lördagkväll, så tacksam för den. 🙏🏻

IMG_0871

På söndagmorgonen såg vi ut såhär när vi vaknade. Anledningen till denna dokumentation var att vi skickade bilder till mormor – som saknar oss. Och SOM vi saknar henne! ❣️

IMG_0875

Tintan förevigades också, och skickades till mormor. 💘 På paddan ser ni Josie & Nani, det vill Tintan alltid titta på när hon mornat sig en stund. 🐻 Så himla kul att hon gillar det hennes päron gör, hade varit så trist om hon ratat våra barnprogram! 😂🙈

IMG_0886

HELA söndagen spenderades sen med att rensa å fixa å dona i lyan. Det var LJUVLIGT att få sätta tänderna i till exempel uppfräschningen av alla växter. Som jag duschade istället för att torka av, efter era smarta tips! 🙌🏻

före efter växter

Tog en Före och Efter men tycker inte det kommer fram hur enorm skillnad det blev. Det var SÅ mycket byggdamm! 😳

IMG_0914

Efter växterna roade jag mig med att gå igenom ALLT i Iggys rum (ni som sett rundturen-klippet från lyan vet att det var…MYCKET 😬). Jag rensade, sorterade, bar ner i källaren, bar upp från källaren, slängde, gav bort. SÅ SABLA SKÖNT. Har nu ett par stora högar med grejer som ska få vandra vidare. Kommer skicka en massa av mina kläder till Sellpy, möbler och pryttlar puttar vi upp på Tradera allteftersom (tipsar när annonserna är klara) – men sen tänkte jag att eftersom det är så många av er som har småkids så kanske det är roligare om jag säljer Tintans kläder här? Jag lägger ihop allt i en stor kasse, så kör vi budgivning med utgångspris typ femtio spänn. Kommer snart! 😊 Hoppas ni haft en fin helg ni med! 💘

14
108

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00