I annonssamarbete med AKADEMIBOKHANDELN

Någon som behöver tips på riktigt bra presenter? Kolla här!

DSC07836

Det här med att ”värna vardagsglädjen” som jag tjatar om i tid och otid betyder ju just att en ska fokusera på att hitta glädjen i just…VARDAGEN. ✨ Som till exempel det fina i att ge presenter när det INTE är födelsedag eller Alla Hjärtans. Ge kiddot ett pyssel efter föris, eller en bok istället för blommor när en blir hembjuden på middag. 🌈

Och – för alla de där vardagsglädjetillfällena finns SÅ mycket fint (och…vettigt, om ni hajar?) på Akademibokhandeln. De har ju TOKmycket bra böcker – men också så himla mycket annat. 🙌🏻

DSC07813

Men om vi börjar med böcker – det här måste väl ändå vara en av de bästa presenterna EVER till ett småbarnspäron? 🙏🏻😍 Lika bra gåva till nyblivna bebismamman som treåringspappan. (Tror ni de funkar på Niklas? 😬😜)

DSC07818ny

Utöver böcker har Akademibokhandeln så mycket annat som är kul att få i present. En hit hos ALLA kids är ju coola tatueringar. (Hos mig också för den delen – ville ratta på mig typ varenda en av de på arket till höger, sååå fina! 🐯💘)

DSC07842

Kikare och insektsburk med inbyggt förstoringsglas = perrrrfa till alla små som gillar att utforska. 👍🏻

DSC07815ny

Och böcker behöver ju inte enbart vara såna som ska läsas – de kan ju också vara såna där läsaren själv skapar innehållet. Som TOKGRYMMA Sanna Sporrongs (som öven formgav min och Jossans bok Livsstilsbibeln) skapelser. 😍 De hjälper till med det där som ligger mig vääääldigt varmt om hjärtat – att få alla att leva sina bästa liv, utifrån just deras drömmar och det som gör just dem lyckliga. 🙌🏻

DSC07816ny

Min Peppbok (tänkt för barn) är…magisk. En otroligt fin present att ge bort, och som verkligen inte kräver något särskilt kalastillfälle. Fylld av saker att reflektera över som peppar och skapar mod och lust. ✨

DSC07837

Den här vill jag ge till alla kids jag har omkring mig. 🙏🏻

DSC07819

För små pysslare är detta kit som går ut på att pynta snajdiga tiaror superkul. 🎉 Finns även en variant med djurmasker. 🦊 Grymt också för såna päron som jag som inte är så pyssliga själva, men ändå vill bjussa ungarna på roligt fix å trix. 💁🏼‍♀️

DSC07834

Så – värna vardagsglädjen och ge lite fler spontanpresenter den här hösten. 🍂 Hos Akademibokhandeln hittas såna som stimulerar nyfikenhet, kreativitet och – såklart – även läsglädje. Oavsett om ni ska presenta en familj, en partner eller en sjuåring. Dessutom har de landets mest välsorterade utbud av sällskapsspel (som ju är GRYMMA att få!).

Missa inte heller att Akademibokhandeln har vändagar 26-29/9 både online och i sina över 100 butiker. Då får ni 20% rabatt på köp över 250 pix om ni blir medlemmar i Akademibokhandelns Vänner (obs dock att online säljs endast boksortimentet). 🌻

 1. Johanna skriver:

  Skulle ha älskat en sån peppbok när jag var ung 😍

 2. Mia skriver:

  Uuuunderbara tips!!!!🙌🏻🙌🏻🙌🏻✨

 3. Anna skriver:

  Presenter är kul och papper känns betydligt bättre än plast. Samtidigt, vad bra om alla ställde sig frågan inför ett köp om det är nödvändigt och vilken lycka på kort och lång sikt köpet ger. Jag tror våra barn tackar oss mer om vi ställer om livet och ha-begäret jämfört med att vi konsumerar och kraftigt försvårar deras framtid.

  1. Jenny skriver:

   Jag håller med dig så mycket! Konsumtionshetsen i samhället har så många baksidor, både på det individuella och på det globala planet. Har mer och mer börjat försöka anamma ”downshifting” och minimalism i syfte att kunna fokusera mer på familjens välmående och tid tillsammans, istället för alla dessa prylar som tar tid från en – på så många sätt…

   1. Anna skriver:

    Vad roligt att läsa din kommentar! Jag får sällan medhåll i denna typ av kommentarer, du har gjort min helg! Tack!!!

  1. Självklart ska vi tänka på vad vi konsumerar, men tror att folk alltid kommer vilja ge presenter. Att då hitta bra presenter med ett verkligt värde snarare än något ”skräp” tror jag är en mer realistisk väg framåt. Men förstår er absolut! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..