I annonssamarbete med ZENDIUM

Ett enkelt knep för att ta hand om sig själv ännu lite bättre

DSC07914

När livet testar en är det viktigare än någonsin att ta hand om sig själv. Det vet jag. Alltför väl, he he.🙋🏼‍♀️😬 Att bli förälder (med allt vad det innebär av sömnbrist och konstant fokus på andras behov) sliter på oss alla. Lägg sen till en utmattad man med grav insomni på det, flytt, renovering och jaaaaniveeeeet ju hur vi haft det – så naggas det liksom på ens varelse ifrån alla håll och kanter. Att då se till att man själv mår så bra man kan är V I K T I G T. Annars pallar man ju inte.

DSC07913 (kopia)

Och just för att PALLA gör jag det jag kan för att hålla hälsan i schack. En grej som jag dock inte tror att så många kanske tänker på – men som också är ett PLÄTTLÄTT sätt att bidra till att leva så bra som möjligt – är att borsta tänderna med Zendium. Jupp, för Zendium boostar munnens eget naturliga försvar. ✨

DSC07933

Visste ni att de flesta traditionella tandkrämer skummar för att de innehåller ett starkt skummedel som ofta irriterar munnens slemhinnor? Det visste inte jag, innan jag gjorde detta samarbete. 🙊 Zendium innehåller en mildare variant av skummedel och irriterar därför inte slemhinnorna. 🙌🏻

DSC07931

Zendiums tandkräm innehåller proteiner och enzymer som bidrar till att behålla och vårda munnens egna goda bakterier (alla bakterier ska alltså inte bortbortbort vid tandborstning ☝🏻). En grym investering alltså – för alla oss som vill ta hand om vår munhälsa. 😃

DSC07937 (kopia)

Zendium finns för både barn (0-5), juniorer (5+) och vuxna. Den är mild och smakar jättegott (tycker både jag och Iggy 👍🏻). Putta ner Zendiumtuben nästa gång ni är i matbutiken, världens enklaste sätt att investera i sin hälsa i allmänhet och sin munhälsa i synnerhet. 😚

 1. L skriver:

  Köp Kingfisher tandkräm- inget skummedel alls!!

 2. Sara skriver:

  Tack! Detta hade jag inte en aning om.
  Måste genast byta märke 😊

  1. Inte jag heller som sagt. 🙈 Men så bra ju! Lätt sätt att göra en insats för sin kropp. <3

 3. Cissi skriver:

  Bästa tandkrämen! Den enda jag kan använda då jag får blåsor och ont av ALLA andra tandkrämer!

  1. Å vad fint att höra! <3 Ja, den är så mild - men ger samma fina känsla av lena tänder som annan (inte lika mild) tandkräm. SÅ bra!

 4. am skriver:

  Hej! Fråga gärna Zendium varför man inte får tag på deras munskölj längre!! mvh en som använt tandkrämen sen urminnes tider… 👍

  1. Ahhh, så hemskt när favoriter försvinner! Ska kolla! ❣️

 5. Så viktig att tänka på sig själv!

  1. Jaaaaa – uppvuxen med tandsköterska (pappas fru) och vet att tänderna är den enda delen av kroppen en kan hålla evigt ung om en sköter sig! 🙌🏻😁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..