Nu har vi bestämt oss!

DSC08042

Heeeej från målningskaoset! 👋🏻😅 Såhär fräsigt och bloggigt inspirerande har vi det här hemma just nu. 👹 I går kväll roade vi oss med att putta ihop alla möbler å grejer till mitten av vardagsrummet, för nu har målaren satt igång. I dag drogs de första penseldragen (vi börjar med vardagsrum och hall först) och det är SÅÅÅ tillfredsställande att se de gula täcktapeterna förvandlas till VITA. 😭🙏🏻 HURRA!

DSC08045

Och hörrni – tack för hjälpen ang val av färg på dynorna på våra barstolar! Som vanligt har ni SÅ RÄTT – självklart skulle vi ju beställa hem tygprover och se alla färger och material irl. Det borde vi gjort från början. 😬 Beställde i går – och de kom i dag. Så sjukt snabbt? 🙊🙌🏻

DSC08046

När vi såg dem i verkligheten kokade vi ner till dessa tre alternativ – Dark Green (nästan samma färg som våra matsalsstolar), Dirty Pink och Olive Green.

DSC08049

Olive Green gick bort direkt, den blev inte bra med köket. Dark Green kändes för…mörk – och vi har ju redan mörkgröna sammetsstolar här hemma. Blev för tråkigt med same same. Så VI KÖR PÅ DIRTY PINK! 💞🎉

DSC08056

Den kändes faktiskt helt given när vi såg den ihop med köket. Och bråkar inte med någon annan möbel i närheten. SÅ RÄTT! 😍 Och jag veeeet att vissa av er tycker vi är lite knasiga som inte väljer varken det mest praktiska tyget eller den mest praktiska färgen. 😂 Men vi resonerar som såhär: Vi ääälskar färg (svart och grått är supersnyggt hos andra, men inget för oss) och vi vill ha det LJUVLIGT VACKERT här hemma. Vi blir helt enkelt så himla glada av det. Vi skrubbar hellre sammetsstolar tusen extra gånger och njuter av hur vackra de är, än att välja något mer praktiskt som kompromissar med vår vardagsglädje. Hade den optimala kombon av praktiskt OCH vackert funnits hade vi kört på det såklart, men när det inte finns – ja, då går vi på det som gör oss lyckligast helt enkelt. 💞

Och skulle dynorna bli prickiga av tomatsås är det inte värre än att vi byter tyget längre fram. Men Tintan kommer ju inte använda barstolarna (det är ju hon som kladdar 🤪), det är framförallt Iggy och Åsom som brukar sitta vid baren och käka. Och de är duktiga på att torka händerna efter maten.

Jag tänker lite samma med kläder. ”Spara” inte på de finaste kläderna – bär dem så ofta du kan! De är ju dina finaste, de gör dig gladast. Och går det hål i dem – laga! Får de fläckar – tvätta! Inte värre än så, och livet blir roligare om man bär sina favoriter istället för att låta dem samla damm i en garderob.

Mailade hursomhelst by Crea i dag om att vi valde Dirty Pink. Och redan i kväll fick jag ett sms från DHL om att vi får dem levererade – i morgon! De är såna snabba rackare alltså! Älskart! 😂🙌🏻

IMG_2123

Såhär såg det ut när jag kom hem i dag – täckpapp och plast ööööverallt. 🙈 Och gula väggar som nu börjar bli vita (ni ser lite till vänster i bild). Ska bli så sjukt kul att följa den här målningsförvandlingen! 👏🏻😍

 

 1. Jenny skriver:

  Vi ska beställa likadana stolar som er fast med oliv grönt tyg. Läste att de var avtorkningsbara så det är nog inga problem, vi tänker lite som er, man vill ju ha det fint omkring sig och sen får man väl ta de ev fläckar som blir, man bor ju inte i ett museeum, det får synas att det bor folk här som använder prylarna 😁

 2. X skriver:

  Stolarna och kaklet i badrummet blir lite kompisar då :). Man älskar ju hem där man ser att någon haft kul när de inrett och gjort sin grej. Väldigt härligt med så mycket klara färger mer än på enstaka möbler, allt från platsbyggt i blått till rosa och gröna badrum, grönt kök mm.

  1. TACK! Håller med till tusen procent. Heja personliga hem!🌈🦄

 3. Johanna skriver:

  Jaa! Färgerna ser ändå så annorlunda ut i verkligheten och dirty pink var ju bara så snyggt här 😍

  1. Kuuul att du gillart! Kommer bli så sabla coolt! 🌈🦄🎉😍

 4. Gunilla skriver:

  Hej🙋‍♀️Så kul att följa er resa,både renovering och sömnkaos😍Jag tipsade dig om att duscha dina gröna växter,nu ska du få ett till tips👍Jag har en vän som har lika stolar som era och även matsalsstolar i sammet! Hon har två små barn som kladdar lite överallt och sammet är det bästa säger hon för alla fläckar gnuggar man bort med VÅTSERVETTER👊Prova det👍Kram Gunilla😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..