Från LYX till att sitta i skiten

Valerie och Vanja

Livets kontraster! I går var jag på en MAGISK lunch hemma hos Valerie där vi fick prova Eucerins nya serie med hyaluronsyra och c-vitamin. Sååå kul för en hudvårdsnörd som jag, den verkar grym! Tips tips till alla som är ute efter prisvärd hudvård. 👍🏻

Dukning_Eucerin_lunch

Hennes hus är VANSINNESFINT. ✨ Blev såklart en hel del renoveringssnack, eftersom hon och hennes man ägnade ett helt år åt att göra om det hus de köpt från grunden. Det var…kämpigt. Men nu njuter de varenda dag av allt det fina de får ha omkring sig. Snaaart är vi där också. 🤪

citrus_dukning

Vi fick världens godaste käk…

Eucerin_event_vanja

…och det var en så sjukt mysig samling brudar som var där. Ibland kan jag känna mig obekväm på den här sortens tillställningar. Lite som att gå på en fest där man inte känner folk så bra, ni vet. Då brukar jag köra Fake It Til You Make It och låtsas att jag är jäääättebekväm i att vara bland främlingar, hugga tag i någon och babbla loss tills jag liksom hittat hem. Men det här gänget hade jag bra koll på sen tidigare, och alla är så himla fina. Här på bilden ser ni Ellinor, Amanda och baksidan av Elins fina huvud. 😜

Skärmavbild 2019-10-25 kl. 14.30.46 (kopia)

Framsidan på Elins fina huvud – och baksidan på mitt! 😜

Vanja och Valerie

Prat, skratt, god mat, underbart sällskap – och MASSAGE. Ja, ni hajar ju – en drömdag! 🙌🏻

IMG_2451

Men. Låt oss klippa till precis just nu. För här sitter jag, bokstavligen I SKITEN. Alltså SER NI HUR DET SER UT här hemma?! Kolla bakom mig, det är så man tror det är ett SKÄMT! 😂

I går tömde vi Iggys rum (som agerat förråd/skräprum sen vi flyttade in i mars) för att målaren skulle kunna komma åt. Mitt rum är också tömt pga målning, dessutom har vi byggfirman här för att göra några grejer. Så det är saker överallt. Man kan knappt ta sig fram. 😬

Men det händer MASSOR av grejer här hemma! Dörrarna är bytta (äntligen vita! ✨) och Niklas garderob är färdigbyggd. Vi har inte råd att platsbygga mera så vi gjorde en habrovink med IKEA-grejer som vi snickrade till – blev SKETABRA! 😍DIY-inlägg kommer ofc. Mitt rum är färdigmålat, hallen är klar, hela vardagsrummet och köket likaså. Men det är som sagt grejer ÖVERALLT, så jag kan inte plåta och visa riktigt än.

Däremot har jag faktiskt plåtat en grej i dag som jag tänkte hinna få upp nu i helgen – och det är vår hänghörna! Platsen vid våra två soffor där vi ser på teve, myser och hänger. Den är i princip klar nu och det är bara för j*vla MYSIGT. 😭🙏🏻 Har tagit massor av bilder, ett maffigt inredningsinlägg kommer i helgen. Fredagskram! 😚

  1. Alltså Vanja!! Hur orkar du?Skulle aldrig klara av att ha så 😉🤔men den färdiga lilla mys hörnan helt (Vanja uttryck) MAGISKT BRA!!❤❤

    1. Haha, näää AVSKYR det – men har in get val just nu. 🤪 Snaaaart är det dock ÖVER! Eye on the priiiiize!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..