ANNONS

Upp till 50% rabatt på massa fina inredningsgrejer!

/

Innehåller annonslänkar

Skärmavbild 2019-10-27 kl. 12.34.55 (kopia)

TACK för alla hurrarop angående vår hänghörna! 🎉🙌🏻 TACK också för alla roliga lamptips! När jag spanade in dem såg jag att Royal Design har upp till 50% rabatt på en GALET massa fint just nu. Tänker att jag måste tipsa vidare till er andra inredningstokiga. Jag och Niklas tänker (kanske lite otippat? 🙈😂) haffa den här i alla fall! Har en sån hemma som vi älskar (blir alltid imponerad när någon lyckats göra en rätt så rackarns osexig produkt SÅ snygg! 👏🏻) men behöver två. Slink in på Royal Design ni med och se om ni kan haffa en julklapp eller två – till er själva eller någon annan! 😜

4
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00