ANNONS

Låtsasfödelsedag, minirobotar och att vara i nuet

/

IMG_2480

I lördags ville Iggy SÅ gärna inviga frukostbrickan vi loppisfyndade i Mariestad i somras (där jag även hittade det urfina lilla rottingbordet), så det gjorde vi. Planen är ju att den ska vara vår födelsedagsbricka, så vi gjorde som en liten låtsasfödelsedag i miniformat. Frukost på sängen, blomma och… 💝

IMG_2481

…present faktiskt! 😂 Fick ett bud i fredags med de här urgulliga Lejonkungenbesticken, så det blev ju en perfekt låtsasfödelsedagspresent. 🤪 Iggy blev toppenglad! 🦁

IMG_2473

Vädret i lördags var U S E L  T så jag pallade faktiskt inte rasta ungarna överhuvudtaget. Vi stannade inne hela dagen. 😬 Men de roade sig rätt gött ändå, utklädningslådan åkte fram och vi hade lyan full av såväl ninjor som skelett som små robotar och en…

IMG_2504

…tomtenissa! 😍🤶🏻 SÅ tacksam över att Iggy har en bästis som bor granne, så han och Åsom och Tintan röjde på rätt bra hela dagen och hade kul. Kan knappt fatta att vi haft sån tur att den andra familjen som bor häruppe på vinden har en unge i samma ålder som Iggy, att de blivit bästisar och att vi vuxna också verkligen gillar varandra. 🙏🏻 Dörrarna mellan våra lyor står alltid öppna, och ungarna springer emellan. Bullerbyn i miniformat – à la innerstad, typ. 😂

IMG_2486

Just nu målas Iggys rum, så alla hans grejer är ute i vardagsrummet (Niklas grejer också då två rum målas i taget  #KAOS 🙈). Men det var rätt bra just i lördags, för vi hittade pyssellådan. Perfekt en regnig oktoberdag då mamman INTE VILL GÅ UT. 👹 Iggy föreslog att vi skulle skriva brev till mormor och hennes kompis Peggy som vi hängde med så himla mycket i somras, så det gjorde vi. De blev tokfina. 😭💘

IMG_7770

På söndagen gick Iggy med sin kusin Ruben på musikal. Robin Hood! Vi förberedde dagen innan med att spana in Disneyversionen så att Iggy skulle ha lite koll på storyn. Det var stor succé. 🎉

IMG_2541

MYZET att sova middag med sin lilla bebis alltså. 😭💘 Är så mycket bättre på att ta tillvara de här sovstunderna med Tintan, än vad jag var med Iggy. Så fort han sov jobbade jag, eller städade. Eller gjorde nåt annat. Tills sovstunderna en dag upphörde, och jag insåg att jag aldrig mer skulle få chansen att njuta av de där små dagslurerna. 💔 Så med Tintan tar jag chansen så ofta jag får. Sover med henne på dagen varje helg om jag kan. Om alldeles för kort tid får jag aldrig göra det mer. Ett sätt för mig att leva i nuet. ❣️Och på tal om att leva i nuet, har ni inte sett dokumentären Be Here Now på Netflix, så gör det. Bara gör det.

4
118

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00