Låtsasfödelsedag, minirobotar och att vara i nuet

IMG_2480

I lördags ville Iggy SÅ gärna inviga frukostbrickan vi loppisfyndade i Mariestad i somras (där jag även hittade det urfina lilla rottingbordet), så det gjorde vi. Planen är ju att den ska vara vår födelsedagsbricka, så vi gjorde som en liten låtsasfödelsedag i miniformat. Frukost på sängen, blomma och… 💝

IMG_2481

…present faktiskt! 😂 Fick ett bud i fredags med de här urgulliga Lejonkungenbesticken, så det blev ju en perfekt låtsasfödelsedagspresent. 🤪 Iggy blev toppenglad! 🦁

IMG_2473

Vädret i lördags var U S E L  T så jag pallade faktiskt inte rasta ungarna överhuvudtaget. Vi stannade inne hela dagen. 😬 Men de roade sig rätt gött ändå, utklädningslådan åkte fram och vi hade lyan full av såväl ninjor som skelett som små robotar och en…

IMG_2504

…tomtenissa! 😍🤶🏻 SÅ tacksam över att Iggy har en bästis som bor granne, så han och Åsom och Tintan röjde på rätt bra hela dagen och hade kul. Kan knappt fatta att vi haft sån tur att den andra familjen som bor häruppe på vinden har en unge i samma ålder som Iggy, att de blivit bästisar och att vi vuxna också verkligen gillar varandra. 🙏🏻 Dörrarna mellan våra lyor står alltid öppna, och ungarna springer emellan. Bullerbyn i miniformat – à la innerstad, typ. 😂

IMG_2486

Just nu målas Iggys rum, så alla hans grejer är ute i vardagsrummet (Niklas grejer också då två rum målas i taget  #KAOS 🙈). Men det var rätt bra just i lördags, för vi hittade pyssellådan. Perfekt en regnig oktoberdag då mamman INTE VILL GÅ UT. 👹 Iggy föreslog att vi skulle skriva brev till mormor och hennes kompis Peggy som vi hängde med så himla mycket i somras, så det gjorde vi. De blev tokfina. 😭💘

IMG_7770

På söndagen gick Iggy med sin kusin Ruben på musikal. Robin Hood! Vi förberedde dagen innan med att spana in Disneyversionen så att Iggy skulle ha lite koll på storyn. Det var stor succé. 🎉

IMG_2541

MYZET att sova middag med sin lilla bebis alltså. 😭💘 Är så mycket bättre på att ta tillvara de här sovstunderna med Tintan, än vad jag var med Iggy. Så fort han sov jobbade jag, eller städade. Eller gjorde nåt annat. Tills sovstunderna en dag upphörde, och jag insåg att jag aldrig mer skulle få chansen att njuta av de där små dagslurerna. 💔 Så med Tintan tar jag chansen så ofta jag får. Sover med henne på dagen varje helg om jag kan. Om alldeles för kort tid får jag aldrig göra det mer. Ett sätt för mig att leva i nuet. ❣️Och på tal om att leva i nuet, har ni inte sett dokumentären Be Here Now på Netflix, så gör det. Bara gör det.

 1. Googlade filmen… uuuuh den vågar jag mig inte på än. Känslorna när minibebis är här alltså, ajaj. Jag är fullkomligt hudlös. Kan kika ner på henne när jag ammar och gråta en skvätt 😢 Skonar mig själv och vet typ inte om något jobbigt/hemskt som händer utanför vårt hushåll (bara i goda vänners liv) 😶

  Verkligen lyx att ha så goda grannar 🖒❤

  1. Neeeejjjj, spara den ett tag. 😂 Jag bölade som en gris, men den är ju bara så fin. Och viktig. Men är man hudlös blir den för kämpig tror jag, så spara. Och njut av yttepytingen och stäng ute allt annat. Helt rätt!

 2. Kassie skriver:

  Har skrivit nån gång förut, men måste skriva igen för du är en sån inspirationskälla för mig! Med så mycket ❤️ Hur du vågar både tala allvar och visa skavanker till att värna och stå för vardagaglädjen i ex en fancy termos som man blir glad varje gång man ser! ✨ du vågat likea o ta parti för tuffa och viktiga men lite mindre väl ansedda systrar såsom Cissi Wallin. Du och Niklas har dessutom gjort babyloonz som min son älskar 😍😍

  TACK FÖR ATT DU ÄR DU OCH BJUDER PÅ OCH SKAPAR!!!🌙✨😍

  1. Men alltså tack!! TACK! <3 Blev så innerligt, innerligt glad av detta! <3<3<3<3<3<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..