Två polisanmälningar sen i somras

IMG_2765

Jag delar ju med mig av det mesta här i bloggen. Men inte allt. Åtminstone inte direkt, en del saker behöver jag liksom processa på egen hand innan jag luftar dem. Som att jag behövt göra inte bara en – utan två – polisanmälningar sen i somras. 😞

Jag tänker inte gå in på vad de gäller, vill inte riskera att inspirera till ytterligare jävelskap, men i går fick jag hem brevet från polisen med beslutet att förundersökning inte inleds då ”Det är uppenbart att brottet inte går att utreda”. Ingen överraskning, jag visste att detta inte skulle gå till åtal. Men ville ändå polisanmäla. Dels för att markera, dels för att jag behöver reda upp en del grejer som detta ställt till, och då måste jag ha kopior på en polisanmälan.

Hursom. Jag blir bara SÅ TRÖTT. SÅ TRÖTT på mänskor som lägger SÅ mycket tid på att böka och stöka till det för andra. Om de lagt hälften av den tiden på sig själva istället, kunde de förmodligen åstadkommit en hel del BRA grejer. Det sista jag eller vi behöver just nu är att reda upp skit som andra mänskor ställer till för oss. Vi har liksom nog med vårt eget.

Nåväl, förlåt för böligt inlägg. Men nu var det dags att lufta. 💨⚡️

 1. Liv skriver:

  Även om jag inte vet vad det gäller så förstår jag att det måste vara urjobbigt 😓 Skickar kärlek och styrka!

  1. Tack snälla! Så störigt sånt här, att man ska behöva lägga sin tid på andra mänskor som ställer till skräp. :-/

 2. Frida skriver:

  ♥️♥️

 3. Malin skriver:

  Blä! Ni har ju verkligen nog ändå!!

  Men!! Såg ut som att Niklas var med på Grönan!! Vill skåla i min finaste champagne för er ❤️

  1. Han VAR med! <3<3<3<3<3 Tack för skålen, uppskattas enormt! 😀

 4. Lovisa skriver:

  Men oj vad har hänt ? Stalking?

 5. X skriver:

  Skräpigt… Kan rekommendera dokumentären ”Gryningspyromanen” på SvtPlay på detta tema. Hade samma tanke ”tänk om människan startat ett normalt företag istället, med den energin och hjärnan”… En hel del kul intervjuer med alla som vigt sina karriärer åt att få fast denna vettvilling. Frustrerad polismyndighet som ska försöka hantera en smart person som vill illa och har rätten på sin sida iom att Sverige är typ… Världens bästa land. Även för Gryningspyromaner.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..