För några veckor sen hade vi aldrig trott detta skulle ske

IMG_2781

I onsdags var vi på Grönan. Älskar när de har Halloween-öppet, det är verkligen SÅ fint pyntat – magiskt! 🎃✨

IMG_2776

Tanken var att vi skulle gått med våra Hovakompisar, men vi har fått flytta fram deras besök på grund av lite sjukdomsbök så vi gick med kusin Ruben, Oliven och Mackanrackarn. Det var urmysigt, alldeles för länge sen vi sågs.

IMG_2791

Tyvärr har det blivit så att jag det senaste året i allmänhet och det senaste halvåret i synnerhet inte orkat styra upp så mycket grejer (ex playdates) utöver sånt som trillat ner i mitt knä. Minsta motståndets lag har liksom fått råda, vilket gjort att vi inte hängt alls lika mycket med Ruben och hans familj som vi brukar. Så det var gött att få ta igen lite i onsdags. Iggy och Ruben kramades läääänge när de sågs. Så gölligt. 😭

IMG_2889

Hursom. Jag äääälskar Grönan! 😍 När jag var yngre (läs: inte hade barn) kom jag när de öppnade och gick när de stängde. Jag åkteåkteåkte som EN TOK hela dagen, och fyllde på energiförrådet med en stadig ström av socker. UNDERBART! 👹

IMG_2802

Iggy fick också sin beskärda del av socker i onsdags. Till hans stora förtjusning, som synes. 😂

IMG_2805

Numera är Grönan (som så mycket annat 😬😂) något man besöker främst för kidsens skull. Men jag fick i alla fall åka EN grej i onsdags, den bästa: JETLINE! 🙏🏻 Älskarrrr den bergochdalbanan! Känslan alltså…så magisk! Tycker det är fantastiskt att man kan betala en peng och sen få garanterad skratt- och förtjusningsfest en hel dag. Nästa sommar ska jag tamejtusan se till att gå på Grönan utan kids, och åka som förr i världen. När jag var 14 var jag faktiskt stolt innehavare av titeln ”Flest åkta gånger i rad på Röda Mattan”. Rekordhållare alltså! ✌🏻 Det var tider det. 😍

IMG_2827

Men det bästa med onsdagens Grönanbesök var ändå att NIKLAS VAR MED! 🎉 För några veckor sen hade vi garvat (eller gråtit…) åt bara tanken att han skulle kunna spendera ens en minut på ett så folkfyllt och höggljutt ställe som Grönan. Men han ville med, och det gick SÅ bra! Som jag skrev igår så är hans allmäntillstånd nu och för någon månad sen som natt och dag (även om det på intet sätt är BRA än, vi har fortfarande en lång väg att gå). Grönanbesöket är verkligen ett bevis på det. Sakta men säkert så tar vi oss tillbaka! 👊🏻✨

 1. Så himla fint och se att Niklas var med!<3
  Så glada för er skull att det verkar vända till det bättre nu.

 2. Sofia skriver:

  Vad fint att Niklas kunde vara med, skönt att det går på rätt håll! 🙂

  Lite ”rolig” fakta är att sockervadd faktiskt bara innehåller knappt två matskedar socker alternativt två sockerbitar. Betydligt mindre än vad man kan tro 😜

  1. Å det visste jag inte! Vad SKÖNT! 😅🙌🏻🤪

 3. Louise skriver:

  Så väldigt glad i hjärtat jag blev nu!!!

 4. Maria skriver:

  Åh vad glad och rörd jag blir av att läsa detta. Helt underbart att Niklas mår bättre just nu. Blir så glad för hans och din skull. Vad skönt Vanja. Hoppas det fortsätter gå åt rätt håll. Helt fantastiskt att han orkade och ville följa med. Så himla starkt av honom att han kämpar på. Det går att må bättre.
  Jag trodde inte för 4 år sedan att jag skulle må bra igen. Såg svart. Djup depression, ångest och även självmordstankar dök upp.. Men allt vände. Sakta men säkert. Med hjälp från terapeuter, medicin och underbara vänner och familj runtom mig. Nu mår jag bra och är så tacksam över livet och hur bra det känns att få må som jag gör nu.
  Jag hoppas och tror att Niklas också kommer få må bra.
  (Jag jämför inte våra situationer och måenden.. Men vet hur det är vara på botten. Och att det går att ta sig upp igen.)

  Massor av kramar och kärlek till er <3

  / Maria

 5. Cecilia skriver:

  Underbart! Önskar dig allt gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..