ANNONS

Kände mig som ett geni när jag kom på detta

/

img_1055

Jag höll på att skriva att ”Nu ska jag inleda veckan med en finfint måndagstips!”…men så kom jag på att det ju är tisdag i dag. För oss känns det som måndag, då föris var stängt i går så vi har haft tredagarshelg. 🤪 Hursom! Här kommer ett finfint TISDAGSTIPS! 👹

Vet inte om ni minns det, men våra Hovakompisar skulle ju komma upp till Stockholm för några helger sen? Vi skulle ha en urmysig helg ihop med våra kids, men så kom livet emellan. Just det vet vi ju allt om numera. 😬 Hursomhelst så sket det sig, och även om det var URtråkigt att det inte blev av, så innebar det att jag å kidsen helt plötsligt kunde gå på min svägerskas 40-årsbrunch (som jag tackat nej till pga besöket). Det var såklart jättekul, men då jag helt plötsligt hade mindre än 12 timmar på mig att kirra en bra present fick jag också lite panik. Tills jag kom på en STRÅLANDE idé! 💁🏼‍♀️

IMG_2241

Och eftersom jag förmodar att ni är flera därute som ibland befinner er i presentpaniksträsket tänkte jag att jag bara måste dela med mig av min lösning (jag var SÅ nöjd när jag kl 22.30 dagen innan födelsedagsbrunchen hade kommit på den! ✌🏻😂). Vad gjorde jag då? Jo – jag haffade en BLOMSTERPRENUMERATION! 🙌🏻🌸🌻🎉🌸

IMG_2242

HUR ljuvligt att få hem färska blommor regelbundet? 😍 Var SÅ SJUKT NÖJD när jag kläckt detta, visste också att min svägerska skulle älskaaaaa en sån present. 👏🏻🌻

img_0217

Jag har sen länge haft en prenumeration hos Flowery.se, så jag beställde från dem till min svägerska också. De skickar alltid urvackra buketter som håller LÄNGE. 🙏🏻 Jag har ofta kvar blommor som de skickat i flera veckor. Just precis nu sitter jag faktiskt och tittar på en blomma som jag fick hem för tre veckor sen (inte den på bilden, den är tagen i vår gamla lya), men som fortfarande är vacker.

Jag rensar alltid buketterna efter någon vecka, tar bort det som eventuellt vissnat och sparar det som är vackert. Ofta kan man få de sparade blommorna att kännas nya genom att ställa dem i en annan vas, eller putta med dem i en färsk bukett. Bättre för både plånka och planet. ♻️

img_1414

Hos Flowery kostar en prenumeration 295 kr per gång, då får man blommorna levererade hem till dörren. De lägger alltid med blomsternäring, information om blommorna och förslag på arrangemang. Man kan välja att få hem blommor varje eller varannan torsdag, jag kör på varannan då de står så himla länge. 🌸

Flowery är också riktiga grymmingar vad gäller hållbarhet och de driver sitt företag med stor kärlek och omtanke för både miljön och mönniskorna som jobbat med blommorna längs vägen. Läs mer om deras manifest här. ❣️

img_2730

När jag går in i en blomsteraffär har jag så svårt att välja – det är för mycket vackert! 😂 Skönt därför att få hem blommor – då blir det dessutom ofta sånt jag kanske inte skulle valt själv. Mycket roligare! Verkligen en vardagsglädjepresent varannan torsdag. 🙏🏻

Tror att Flowery endast levererar i Stockholm, men för er som inte bor här i faggorna finns det garanterat liknande tjänster i närheten. Och bor ni här kan jag varmt rekommendera just Flowery, har haft dem i snart två år (lite från och till – brukar pausa över sommaren eller om ekonomin inte tillåtit) och är sjukt nöjd. Lika nöjd som jag är över denna geniala presentidé! 👹 Så lätt att anpassa till olika budgetar, känns personlig, räcker länge och går att haffa på mindre än två minuter online om man har presentpanik! 💝 Någon annan som sitter inne med fiffiga tips på sista minutenpresenter? Please share, kan aaaaldrig ha för många bra presenttips! 🙏🏻🎉

11
81

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00