ANNONS

En sliten skara

/

IMG_3331

Hej på er. Tog denna bild i hissen hos Acast i morse. Skulle dit och gästa Markiz podd kl 10, men vi hade missförstått varandra så inspelningen var nästa vecka. 🤪 Oh well, jag fick helt plötsligt en ledig timma (!🙌🏻) och använde den till att ta en långprommis hem till Söder, lyssnandes på bra musik. Precis vad jag behövde efter ett gäng väääääldigt intensiva veckor där jag knappt rört mig från datorn för annat än att hämta å lämna på föris. Så morgonens fel blev med andra ord helt rätt. ❣️

img_7337

Saknar min träning. 💪🏻✨ Just nu finns inte ekonomin för PT-timmar som jag hade förut, och efter 41 år känner jag mig själv så pass bra att jag VET att det inte är någon idé WHATSOEVER att köpa gymkort. Jag tränar tyvärr inte om inte någon finns bredvid och sparkar mig i baken. Efter jul hoppas jag kunna börja igen. SÅ mycket kostnader iom renoveringen, men det ska ju vara färdigbetalt inom kort. Pust.

IMG_3008

Min goda lilla (stora!) groda! 😍 Känner överlag att jag är rätt sliten. Det har varit mycket jobb, och på grund av LIVET så pajas min minutiösa planering med jämna mellanrum. Då hopar sig alltalltallt (som denna vecka) och jag måste typ kötta varje vaken minut. Inte när kidsen e vakna såklart, men att hänga med dem är ju inte helt avkopplande heller. 😬 Och sen när de lagt sig har jag suttit vid datorn igen.

AVSKYR när det blir så, men det enda sättet att se till att det INTE blir för mycket är att göra mindre. Såklart. Så lätt sagt, så svårt gjort. Och så ska man ju få in pengar någonstans också. Nåja. Efter denna vecka är det lugnt och fint i kalendern, ska göra det jag kan för att ta på mig lagom mycket jobb framöver.

Måste ju också hitta det gyllene snittet. Nu går båda kidsen på föris och jag har ca 5, 6 timmar om dagen att arbeta på. Vad är rimligt att kunna få gjort de timmarna? Och hur stor del av kalendern är rimlig att hållas tom för oförutsedda LIVET-prylar som kullkastar min planering? Jag lär mig allteftersom.

IMG_3339

Sen ÄR det ju också ganska stressande att vi fortfarande bor i ett kaos. Såhär ser det ut hemma, precis just NU. 👆🏻Att ständigt behöva kryssa mellan grejer för att komma fram, och att konstant flytta saker pga olika bygg/målningsprojekt börjar bli rejält TRÖTTSAMT. 😬 Det är som att vi lekt Tetris här hemma de senaste månaderna.

Men. Det går framåt. Eyes on the priiiiiize. 🤪 I morse var glasmästaren här och monterade speglar i badrummet + lilla toan, och i mitten på nästa vecka inleder vi den SISTA renoveringsfasen. Då ska listerna målas, alla taklampor upp och Iggys garderob och våningssäng/koja börja byggas. Så om ca två veckor borde i princip allt vara klart. Efter det är det bara smågrejer som att byta ut fula strömbrytare osv som vi har kvar. Men det är ju tack å lov inget som kräver möbeltetris för att kirra. 🙌🏻

IMG_3135

Niklas är också sliten. Rejält sliten. Förmodligen ett superklassiskt bakslag; han kände sig så pass mycket bättre att han liksom…gjorde för mycket. Kroppen och hjärnan säger då ifrån och nu kan (och ska!) han inte göra något annat än att vilavilavila. Att han var med på Grönan var magiskt, men såhär i efterhand var det förmodligen inte så klokt. Men man vill ju liksom bara så gärna att vi ska kunna göra normala familjegrejer igen. 😭

VET ju att vi kommer komma dit, och att det bara tar längre tid om vi försöker stressa fram något. Men ändå. Det här tillståndet ÄR frustrerande – för oss alla.

svenska barnsånger med vanja lekis tv babyloonz bra barnprogram bra barnapp 12

Något som gör både mig och Niklas ENORMT glada dock, är responsen vi fått på ”Barnsånger med Vanja”. 🎉 På fem dagar har programmet visats 66 000 gånger..! Det är heeeelt galet. 🙊 Vi har aldrig tidigare haft ett klipp som gått SÅ PASS bra, och feedbacken vi fått är magisk. Just nu när vi är lite sköra betyder det extra mycket. 😭🙏🏻💘

Känns som att vi kämpat SÅ mycket i motvind (på flera plan, varit och är lite bökiga och tråkiga turer även jobbmässigt) och att därför något som vi själva verkligen lagt ner så mycket kärlek i tas emot på det här magiskt fina viset ger enormt mycket energi. ✨

IMG_3344

I kväll ska jag gå och lägga mig tiiiidigt. Vill inte ha den här mosigheten i huvudet i morgon. Och som tur är KAN jag ju sova (även om ett eller annat barn ser till att jag vaknar ett gäng gånger per natt 🤪). Får jag bara sova så brukar allt kännas enormt mycket bättre. ❣️

26
257

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00