Bild från verkligheten

IMG_2131

Här har ni en redig vardagsbild från häromkvällen när jag (såklart 😬) satt å jobbade. Med en bebi i knät – som jag mutat med majskrokar för att hon skulle sitta någorlunda still. He he. 👹 Niklas tyckte vi var gölliga och tog en bild. Såhär ser jag ut mestadels hemma. Tofs, min allra mjukaste tröja och så pyjamasbraller. Och så ett barn eller två inom armlängds avstånd. 🤪

Hursom – sömnen gick åt skogen i natt (för min del) tyvärr. Gick och la mig 21.30, men såklaaaaaart blev just precis detta en sån där natt när Tintan bara inte KUNDE sova mer än någon timma i sträck – för att sedan vakna HELT kl 04. V I D R I G T . 😬 Så jag är dessvärre minst lika mosig i går som i dag.

Lyckades flytta runt (ännu) ett jobb, så att denna dag inte skulle bli alltför övermäktig för min mosiga hjärna. Men ett annat hade jag redan flyttat runt på så mycket att det inte GICK att flytta på mer. Så det var bara att hugga i. Men det gick bra, och jag är precis klar. Har nu 29 minuter innan jag tänkte hämta Tintan, så jag tänkte passa på att lägga mig en stund på soffan innan jag går. Är SÅ HIMLA TRÖTT.

IMG_3122

Slänger in den här bilden för att detta inlägg inte bara ska bli trötthetsgnäll. Den tog jag i Niklas rum häromdagen, det börjar bli riktigt fint där! ✨ Tycker att hans loppisfyndade staffli är magiskt vackert. Vi hittade ett i en butik, det kostade 9 000 spänn. 🙈 Men Niklas grävde runt på Tradera och Blocket etc, och hittade detta (exakt likadana!) för 1400. Det lönar sig AAAALLTID att kika efter grejer second hand!

Oooops! Nu har jag bara 25 minuter kvar innan hämtning, så jag slänger mig på soffan! Hoppas vara en piggare version av mig själv i morgon. ❣️

 1. Paula skriver:

  Men såå snyggt! Var är den fina stolen ifrån? Skulle passa fint i vårt rosa pysselrum. Även staffliet 🤔

  1. TACK! Stolen är en äkta Eames som vi haffade vintage, men finns maaaaaassa fina kopior om man inte vill lägga så mycket pengar (kostar omkring tre fyratusen). Sök på Eames stol så hittar du massa. Staffliet hittade Niklas antingen på Blocket eller Tradera, minns inte vilket. 🙂

 2. Kristin skriver:

  Oo matan?! Vart kan man härma?

 3. Nämen, FY!! En sådan natt när man redan känner sig sliten 😔 Hoppas helgen blir lugn (så lugn den kan bli med två små barn) för er 💛

 4. Tack för att du bjussar på bilden på dig❤️🌟
  Att du visar att du är en helt vanlig mammis och inte så himla snygg och piffig heela tiden😊⭐️

  1. Ha ha vassego! ☺️ Ps – du skulle se mig NU! 👹 #VanligMammisJajemänsaaaaan 😜

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..