Före och efter i häng- och barnhörnan!

Det går framåt i vindslyan – nu är både hänghörnan och barnhörnan (ni vet, med det platsbyggda skåpet för leksaker 😍) klara, och här kommer ett klipp där ni får se hur det blev. Samt ett gäng klassiska Före och Efter-bilder SÅKLART! 🎉

Fler vloggar och klipp hittar ni här!

 1. Ellen. skriver:

  SÅ otroligt snyggt ni får det där hemma! Känns verkligen så mycket ER också – vilken dröm! Ska bli kul att se när resten börjar bli helt klart också. 😍 Fråga; Hur satte nu upp tavlorna? För såg inte alls ut som att ni hade borrat i väggen (men det kanske ni hade?) Vi har bara betongväggar här hemma; så skulle det finnas ett att att slippa borta så hade det varit GULD.

  1. TAAACK! Vad kul att höra! <3<3<3 Att det blir personligt är liksom viktigast av allt. <3 Wooow vad snyggt spanat ang tavlorna, vi borrade mycket riktigt inte! 😀 Vi köpte platskrokar med dubbelhäftande tejp på baksidan som vi klistrade upp på väggen. Finns såna på järnhandeln (eller online såklart) med starkt klister. Obs att de nog inte funkar dör supertunga tavlor, och kika extra på hur långt ut kroken kommer. Just dessa vi köpte var faktiskt lite för grunda för att kunna haka i tavlorna på baksidan (där det var tänkt), men vi löste det genom att sätta på ståltråd som vi gjorde till en ögla, och hängde öglorna på kroken istället. Men som sagt, finns flera olika varianter av klisterkrokar att haffa. SÅ smidigt!

 2. Kajsa skriver:

  Kan jag flytta in hos er! 😍😀 Så himla himla fint alltså!!! Och hoppas ni alla 4 mår bra och får sova💞

 3. Vad fint ni börjar få det i er lägenhet! Jag skulle vilja se ett inlägg om smyckena från sri lanka. Blev de som du tänkte? Vad kostade det? Tack för en jättebra blogg

  Katarina

  1. TACK! 🙂 Vad kul att du vill se dem, det kommer ett inlägg! De blev KALASBRA!!! Bär dem varje dag. Men ska skriva ett ordentligt inlägg och visa upp dem – och rekommendera guldsmeden förstås till er andra, han är fantastisk. <3

 4. Amanda skriver:

  Hej!

  Kanske konstig fråga, men har alltid tyckt att du har så fina naglar 😊
  Får man fråga vart du gör de och är det gellack?

  Tack för all inspiration!

  Amanda

  1. Å, inte alls en konstig fråga – och TACK! 🙂 Jag gör mina naglar sen lääääänge hos Kim på Östgötagatan: http://kimsnails.se/ Det är ett litet hål i väggen, men hon är skitbra! Naglarna sitter som berget, hon gör det toppensnyggt och noggrant och det är rimligt pris (385 pix för shellack). Jag gör shellack varannan, var tredje vecka där.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..