I annonssamarbete med DELL

Nu är mitt URMYSIGA lilla hemmakontor klart – före & efterbilder!

förebild IG

Hmm. Vad är detta för magiskt snygg, inspirerande bild att inleda med undrar ni nu kanske? 🤨 Well, nu är det dags för det stora ”Bygga upp världens gulligaste hemmaarbetsplats”-inlägget, och givetvis ska vi ta det från allra första början.

Såhär såg mitt rum ut när vi flyttade in i vindslyan den 30:e mars i år. 👆🏻 Ytan längst in (där det står en garderob) skulle komma att bli min (URFINA!) arbetshörna. Häng med på förvandlingsresan nu hörrni! 😍🎉

1ny

Några veckor senare såg samma yta ut såhär. Garderoben användes som skötstation för Tintan, plus klädförvaring till mig å kidsen. Vad som inte syns på den här bilden är den ruskiga glasfiberväven som täckte alltalltallt. 😬🙈

2

Spola fram till i somras – så hade vi hunnit riva ut garderoben, bygga ett nedsänkt tak med inbyggda spottar, byta golv, dra ny el och sätta täcktapet över all vidrig glasfiberväv. 🙌🏻

3

I slutet på oktober hade det första lagret färg kommit upp på väggarna…

4

…och i början på november var både tak å väggar klara! (Listerna är fortfarande kvar – alltid är det nåt… 😂) ÄNTLIGEN var det dags att inreda! 🎉

Eftersom jag jobbar mycket hemifrån behöver jag ett space som både är snyggt, kreativt och inspirerande – samtidigt som det är ergonomiskt och funktionellt. Nu kör vi efterbilden, är ni redo? 🙊

DSC08566

Tadaa! 🎉 Jag är SÅ RACKARNS NÖJD! 😭🙏🏻 Ett URMYSIGT litet minikontor som är lika praktiskt som det är fint. 💘

DSC08547-2

När jag jobbar utanför vindslyan sitter jag alltid med min laptop, men hemma vill jag gärna kunna ha en stor skärm. Dels för att det är bättre när jag jobbar så mycket med bilder, men också för att det är mer ergonomiskt. Kroppens jobbposition blir myyycket bättre. ✨

DSC08553

Den här skärmen från Dell tickar alla mina boxar: den är ultratunn, har grym skärpa, är ljusstark men snäll mot ögonen då den är flimmerfri och filtrerar bort skadligt blått ljus – och den är snygg och stilren. Jag vill INTE ha något som känns för ”datoraktigt” hemma, om ni hajar vad jag menar? ✨

DSC08561

USB-C-anslutning gör det plättlätt att koppla in en laptop från valfritt märke. 👆🏻 Dessutom laddas datorn via skärmen (!) vilket gör att man slipper nätsladd till laptopen, HURRA! Sladdhärvor är bland det mest oinspirerande jag vet, ju färre sladdar desto bättre. 👹 Man kan även ladda andra enheter via skärmen, som mobilen till exempel. SÅ smart! 🙌🏻

DSC08625

Ytterligare något som bidrar till det sladdlösa kontoret är det trådlösa tangentbordet och den lika trådlösa musen. 🐭 ✨ De köper man tillsammans i ett kit som heter KM717. 😚

DSC08558

Också här måste jag ge Dell en stor rackarns eloge – att designa datortillbehör så att de blir SNYGGA (utan att tumma på kvaliteten och funktionaliteten) är INTE lätt. Men satan i gatan vad de lyckas! Denna mus är nog den snyggaste jag sett. 🙌🏻 Perfekt för mig som inte vill ha en klassisk ”datorkänsla” hemma. Mitt kontor måste vara mysigt och fint. 🦄✨

DSC08615

Något annat som Dell förtjänar en applåd för (låter smörigt I know, men görs något riktigt, riktigt BRA ska företaget ha cred tycker jag 👍🏻) är att detta perfekta jobbkit var nästan ORIMLIGT enkelt att få up and running…! 🙊🙌🏻

Jag (och säkert fler 🤪) är inte supertaggad på att krångla med teknik för att kunna jobba. Installera drivrutiner hitan å ditan, få felmeddelande om inkompabilitet mellan enheterna, ratta med tusen sladdar osv etc. Men. Denna setup som jag nu har (ultratunna 27-tumsskärmen och trådlöst tangentbord + mus) var BOKSTAVLIGEN bara att plugga in – så funkade det. 🙌🏻 Jag gjorde NADA! Yes, lyssna nu: jag behövde alltså inte göra NÅGONTING mer än att sätta skärmens strömsladd i väggen och sen koppla in min laptop via USB-C, så var allt up and running. Sån teknik ÄLSKAR jag! 😭🙏🏻💘🎉

DSC08596

Jag KUNDE inte vara nöjdare med både mysfaktorn och funktionaliteten i mitt lilla jobbkrypin. Ska bara få upp lite tavlor på väggen nu så är verkligen aaaaaallt klart. Men tavlor måste man få känna in en stund först tycker jag. Har ställt upp ett gäng på prov, så får jag se om jag fortfarande tycker att de känns bra om några veckor. ✨

DSC08548-2

Om jag har några fler hemmajobbare bland er blogoliner, alt några som vill kirra en bra arbets/plugghörna hemma oavsett, så tycker jag verkligen att ni ska spana in Dells sortiment. Så mycket fint OCH funktionellt! Och min skärm alltså… Jag ÄLSKAR den. 😍 Just min modell heter Dell S2719DC, och den kan ni läsa mer om här! 😚

 1. Jennie skriver:

  Hej! Vad är det för färg? Den var jättefin 😍
  Mvh Jennie

 2. Maria skriver:

  Herrejösses vad snyggt det blev!!! Skickade en bild på din jobb hörna till mannen, och skrev att när datahörnan är såhär snygg, då får den gärna stå framme. Var är skrivbordet ifrån??

 3. Alltså det måste vara en dröm att lägenheten blir mer och mer klar! Tycker det verkar SÅ skönt för er, med varje grej avklarad. Men jag gillar ju inte renovera själv heller haha. 🙈

 4. Superfint! Älskar före efter bilder! Ett litet tips för att få in känslan av dagsljus i hörnan är en rund spegel på väggen bland tavlorna som kan reflektera fönstret mittemot.

  1. Sjukt smart, det ska jag fundera på! tack för grymt tips! .-D

 5. Karin skriver:

  Så fint!! Men renovera inte klart för fort.. jag kommer ju sakna dina fina före/efter inlägg!

  1. Ha ha! Jag kommer dock INTEEEE att sakna att bo i ett renoveringskaos! 🤪 Men oroa dig inte, det finns maaaassor av fler inlägg att skriva på detta ämne, har bara visat en bråkdel av lyan faktiskt. Kommer massa mer! 😚

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..