ANNONS

En episk skådespelarinsats från min sida!

/

Innehåller reklam för mitt eget varumärke Lekis TV

barnsånger med vanja svenska barnsånger med rörelser babyloonz lekis tv

Nu har vi lyckats få upp avsnitt två av ”Barnsånger med Vanja”, woohoooo! 🎉 (Hjälp oss gärna på traven genom att klicka på ”gilla”-knappen under klippet, det gör väldigt mycket för YouTubes algoritm. ) Vi är helt ÖVERVÄLDIGADE av responsen på vårt premiärprogram (som i skrivande stund har EN KVARTS MILJON visningar! 🙊), och är SÅ GLADA över alla fina bilder, filmsnuttar och kommentarer vi får ta del av där ni sjunger och dansar med era små kids, tillsammans med oss! 🙏🏻💘

barnsånger med vanja svenska barnsånger med rörelser babyloonz lekis tv 3

I program nummer två har vi till exempel med ”Fingerfamiljen”. 👆🏻 Den låten var Iggys favvo när han var pyttis, men då fanns det ingen version på svenska så han gick jäääämt runt å sjöng på ”däääddifingäääär”. 😂 Skönt därför att det nu finns en bra svensk version, komplett med fingerdockor å allt. ☺️

barnsånger med vanja svenska barnsånger med rörelser babyloonz lekis tv 2

”Vipp-På-Rumpan-Affärn” har vi också med (plus ett gäng andra sånger och ramsor förstås), och som synes går mina skådespelarinstatser inte av för hackor i just det klippet! 👹

Hoppas ni vill kika på programmet i helgen med era små kids, och hoppas att både de och ni tycker om det. 🙏🏻 Kan även tipsa om att alla låtar ju hittas på Spotify. Klicka här för direktlänk eller sök på Babyloonz så hittar ni dem! 😚

10
107

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00