En episk skådespelarinsats från min sida!

Innehåller reklam för mitt eget varumärke Lekis TV

barnsånger med vanja svenska barnsånger med rörelser babyloonz lekis tv

Nu har vi lyckats få upp avsnitt två av ”Barnsånger med Vanja”, woohoooo! 🎉 (Hjälp oss gärna på traven genom att klicka på ”gilla”-knappen under klippet, det gör väldigt mycket för YouTubes algoritm. ) Vi är helt ÖVERVÄLDIGADE av responsen på vårt premiärprogram (som i skrivande stund har EN KVARTS MILJON visningar! 🙊), och är SÅ GLADA över alla fina bilder, filmsnuttar och kommentarer vi får ta del av där ni sjunger och dansar med era små kids, tillsammans med oss! 🙏🏻💘

barnsånger med vanja svenska barnsånger med rörelser babyloonz lekis tv 3

I program nummer två har vi till exempel med ”Fingerfamiljen”. 👆🏻 Den låten var Iggys favvo när han var pyttis, men då fanns det ingen version på svenska så han gick jäääämt runt å sjöng på ”däääddifingäääär”. 😂 Skönt därför att det nu finns en bra svensk version, komplett med fingerdockor å allt. ☺️

barnsånger med vanja svenska barnsånger med rörelser babyloonz lekis tv 2

”Vipp-På-Rumpan-Affärn” har vi också med (plus ett gäng andra sånger och ramsor förstås), och som synes går mina skådespelarinstatser inte av för hackor i just det klippet! 👹

Hoppas ni vill kika på programmet i helgen med era små kids, och hoppas att både de och ni tycker om det. 🙏🏻 Kan även tipsa om att alla låtar ju hittas på Spotify. Klicka här för direktlänk eller sök på Babyloonz så hittar ni dem! 😚

 1. Tilda skriver:

  Grymt! Babyloonz går varmt på dotterns förskola numera. Ett par dagar i veckan möts man av din röst när man kommer in i kapprummet, så kul! 😁 Känns lite tryggt och mysigt på nåt sätt för en trogen gammal tubelin/poddelin/bloggolin! 🧡

  1. Ha ha men woooooow vad underbart att höra! <3<3<3<3 TACK! Och hälsa föriset så gott, att våra program används av pedagoger på förskolor är det finaste betyg vi kan få. blir så innerligt glada. <3<3<3 .-D

 2. Erika skriver:

  Jag upptäckte er kanal idag, både jag och min dotter på 1,5 år är sålda. Ni gör lärande roligt och lättillgängligt! 💕 heja er för det fina jobb ni gör 🙌🏻🙌🏻

 3. Tack Vanja för att ni fortsätter göra underbara videos! Min dotter på 1,5 år har kommit in i en fas där bara ” riktiga människor” får spelas på youtube. Är därför extra glad att du och Hajen släppt inte bara ett utan två härliga klipp! 👏🏻 Hon sitter som klistrad och har börjat härma era rörelser. Ni inspirerar till både lek och lär! För övrigt sjunger vi Babyloonz ” borsta tänder” varje morgon och kväll vid tandborstningen 🥰 Tack för att ni finns!

  1. ååå vad KUL att höra! 😀 Tintan gillar också ”riktiga” människor väldigt mycket just nu. <3 SÅ fint att höra att vi inspirerar till lek och lär! <3<3<3

 4. Emelie skriver:

  Min 2,5 åring tittar på ‘Vanna o tjej’ som hon kallar er. Min 1,5 mån somnar gott till er Godnatt-video med avslappnad musik. Ibland sker detta samtidigt. Babyloonz på tvn i vardagsrummet och babyloonz i vagnen i sovrummet 👧👶❤️

 5. Jossan skriver:

  Min åttamånaders tjej äääälskar att titta på dig! Och det känns inte lika ”farligt” att låta henne titta på en tjej som sjunger och ser snäll ut med lite rekvisita som ex nåt tecknat med massor av intryck 🙂

  1. Å, men TACK! 🙏🏻😭💘 Vi bemödar oss väldigt mycket om att inte klippa så mycket också, att scenerna ska vara långa så att de minsta hänger med och inte blir stressade. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..