Min skönhetsfavorit på 50% rabatt – BÄSTA deon utan aluminiumklorid!

Innehåller annonslänkar

vanja wikström hår kort blond page lockar

Nu har ju Black Week dragit i gång, det perfekta tillfället att haffa de där grejerna man ändå alltid köper – men till bättre pris. ✨ Såg att Kronans Apotek nu har upp till 70% rabatt (!!) på massor av varor i deras Black Week-sortiment.  Anger ni kod VANJA10 får ni dessutom 10% EXTRA i rabatt (gäller hela Black Week-sortimentet, tom 1/12)! 🎉🙌🏻

Hursom – sortimentet innehåller flera av mina absoluta favoritgrejer som jag brukar haffa till både mig och ungarna – så tänkte tipsa vidare till er. Kanske blir de era favoriter också?

DSC09018

Först ut – VÄRLDENS BÄSTA (yes! 🙌🏻) deo – fri från alkohol och aluminiumklorid! Jag har letat länge efter en snäll deo då jag upplever att många deos får det att klia i armhålorna. Sen finns ju såklart allt prat om korrelationen aluminium kontra bröstcancer. Jag vet inte hur mycket belagd forskning det faktiskt finns på den fronten, men att ha en deo som är fri från så mycket skräp som möjligt känns ju ändå bra. 💘

Därför MÅSTE jag bara tipsa om denna (som jag nu såg finns hos Kronans Apotek på erbjudande): Long Lasting deodorant från Nuxe. Den är FANTASTISK! 😭🙏🏻 Den innehåller naturligt silver och alumpuder som neutraliserar tråkig doft och verkar antibakteriellt. Och så doftar den MAGISKT. 😍

Funderar även på att haffa denna lyxiga produkt från Nuxe. En riktig skönhetsklassiker och sån stor FAVVO hos sååååå många. Nu på 40% rabatt. Hmm… Har ni testat? Är den lika beroendeframkallande som det sägs? 🙊

DSC09019

Hursom – mandelblom, apelsin och kokosolja är några av doftingredienserna – ni förstår ju hur himmelskt det blir..! 💘 Denna deo är också vårdande för huden, och även den håller hela dagen. Har dessutom vunnit ett gäng Bäst i Test bland aluminiumfria deos. 👍🏻

Jag kommer haffa även ETT GÄNG av denna. Hittas här – nu på 40 % rabatt (och alltså ytterligare 10% rabatt om ni anger koden VANJA10).

DSC09002

Och nu till något heeeelt annat – det jag tänker klicka hem till ungarna. Först ut: omega 3-tuggisar från Eskimo. Iggy har fått en sån här i samband med frukosten varje dag i snart tre år.

DSC09003

Att fleromättade fettsyror som omega-3 är viktiga för att vi ska må bra är vi nog alla eniga om. Och givetvis ska vi allra helst få i oss allt via en varierad kost. Vi äter nog ganska bra här hemma, men att ”backa upp” käket med extra omega-3 känns bra för oss. Vi äter inga övriga tillskott, men just omega-3 äter faktiskt både jag och kidsen varje dag. Här hittar ni tuggisarna! 🧡

DSC09010

Vi ger även Tintan omega-3 från Eskimo. Inte varje dag, men när jag kommer ihåg det. 🤪 Hon får i flytande form, som smakar tutti frutti, typ. Den hittar ni här. 🐟

DSC09009

Och missa inte att spana in resten av Kronans Apoteks fina Black Week-sortiment. Det här var ju bara mina favvisar. ☺️ Andra varumärken som också har en massa fräsiga erbjudanden är Lumene, Löwengrip, Vichy, Avène och en massa, massa andra. Hoppas ni hittar både nya och gamla favoriter! Och glöm inte att ange kod VANJA10 för 10% extra rabatt såklart. 😚💘

 1. Emelie skriver:

  Hej Vanja!
  Jag är på jakt efter omega 3 tillskott till min 15månaders som vääääägrar äta fisk, och kom ihåg det här inlägget du skrivit om eskimo-3 kids.. Men när jag kollar på beskrivningen om det så står det att det är från barn 3 till 12 år? Tacksam för svar 😘

  1. Ja, jag vet att det står det. Nu är jag INTE någon kostexpert på något vis så jag friskriver mig från allt ansvar – men jag resonerar som så att det inte på något sätt kan vara farligt att ge sitt barn omega-3 (behöver ju inte ge en tesked varje dag, jag tar några ggr i veckan) – det är ju som att äta fisk? Tror att barn i japan ex där det äts mycket mer fisk än här får i sig flerfaldigt mycket än de där tabletterna/oljan varje dag, och det är ju ett av världens mest hälsosamma folk (iu varje fall vad gäller hjärtkärl tror jag).

 2. Malin skriver:

  Tips från en som knappt tål någon deo: Desti! Helt alkohol- och aluminiumfri, funkar bra och ger inte utslag/torrhet! Enda den inte rått på var när min post-graviditet/amningssvett var som värst, i kombination med att det var varm sommar. Men nu har jag bytt tillbaka (ammar fortfarande).

  1. Oj, måste kolla in! Bara den har doft, vill inte ha parfymfri he he. Men jag googlar! <3

   1. Malin skriver:

    Ja! Den finns faktiskt inte ens som parfymfri vad jag sett? Jag gillar turkos eller orange bäst. Den rosa var inte lika bra av någon anledning som jag inte minns…

 3. Lisa skriver:

  Hej fina Vanja!!
  Läste ditt inlägg här under precis och blev alldeles tårögd. Du är en så stor och generös människa, det tycker jag du visat så många gånger under det senaste året när ni haft det tufft. Jag tycker det är stort av dig att låta Niklas och Iggy åka, jag hoppas att ni alla får må bra snart så du kan få ”ta igen” och vara Vanja ordentligt ❤️

  Jag har varit mamma i 13 månader och du har gjort vårt första år som föräldrar så mycket lättare än vad det kunnat vara om man lyssnat på andra. Vi pratade innan vårt barn föddes om ”den som lider minst principen”. Det har hjälpt oss att få ett väldigt härligt först år som föräldrar. Tack för den hjälpen ❤️

  Min sambo fyller 30 i januari och jag vill ordna ett ”dejtdygn” i Stockholm för honom (men är inte från stan) har du några tips på roliga lite annorlunda aktiviteter? Eller är det någon läsare som har tips? 🙂

  1. WOW. Så OERHÖRT fint skrivet. 🙏🏻😭💘 Tack så vansinnigt mycket, så SÅ fint! <3 om ni kommer i anslutning till hans födelsedag är det faktiskt otippat kul och mysigt att hyra skridskor och åka ihop i Kungsträdgården (musik som spelar, jättefint ordnat med pynt och ljus, urmysigt!). Finns massa mysiga restauranger i Kungsan sen att äta lunch på före eller efter. Annars älskar jag ju Söder, så att börja med en härlig frulle på Urban Deli Nytorget eller Kaferang (också Nytorget) är ju inte fel. Sen kanske åka till Globen (tio min med tunnelbana från Söder) och köra VR ihop här: https://stockholm.vr-world.se/ . det skulle jag tycka var skitkul! Vi har Playstation VR hemma och det är MAGISKT kul! Ät middag på Italienska Il Tempo för härlig New York-vibe https://iltempo.se/. det var i alla fall några tips. Kram! 🙂

   1. Lisa skriver:

    Tack så hemskt mycket för att du tog dig tid att svara trots att du har begränsat med tid! Ska genast kolla upp alla tips och speciellt VR, han är ingenjör och tekniknörd så låter perfekt! Kram fina du ❤️

 4. Sofia skriver:

  Hej,

  Var kommer dina snygga handdukar ifrån som man ser på badrumsbilden?

  Älskar för övrigt din blogg – den är fantastisk (precis som du verkar vara 😊)!

  Bästa hälsningar
  Sofia

  1. TACK! Vad fint sagt, vilken torsdagspepp i detta gråa slaskväder! <3<3<3 handdukarna är från HM Home, älskar dem! Har likadana små till händerna. 🙂

   1. Sofia skriver:

    Åh, toppen – tack för svar! 🙏🏻😊

 5. Anna skriver:

  Tröjan😍

   1. Tina skriver:

    Var kommer tröjan ifrån? Superfin!!

    1. Älskar den! Gammal dock, från Soaked in Luxury! <3

     1. Anna skriver:

      Typiskt😂😘

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..