Det är de små detaljerna som gör helheten

IMG_0435

Jaaa hörrni. Det var ju tur att jag numera är klok nog att planera in ”gå åt helvete”-tid, för i dag blev det vabb. 🤪 Hade detta inträffat förra veckan hade det blivit panik. Men fram till jul har jag nu faktiskt planerat in så pass mycket G-Å-H-T (vi kör på förkortningen) att det inte SKA BEHÖVA bli någon panik. 🙌🏻

IMG_0439

Här hemma kör vi sista rundan (hoppas vi 😬) med hantverkare. Nu ska alla smådetaljer kirras. Som att måla listerna till exempel (de på bilden ovan är numera lika grå som väggen 🙏🏻) – och att byta ut alla fula strömbrytare. Numera ser detta sladdhål ut såhär:

IMG_0485

Annan vinkel, men ni hajar. Även i förra lyan bytte vi alla lampknappar, det gör SÅN skillnad. 👌🏻

IMG_0442

Just de här (den till höger alltså 🤪) var det faktiskt ni som tipsade oss om, när jag bad om hjälp att hitta fina lampknappar. 👆🏻 De är från svenska Switchbox, tack för det grymma tipset! 😙 SÅ mycket finare, ni ser ju skillnaden… 😍

IMG_0492

Försökte ta en snajdig bild på badrummet, men en liten Tinta gjorde det omöjligt. 😂 Där har det nu kommit upp en gigantisk spegel, och två fina lampor – HALLELUJA! Bara taket som ska målas, så är det HELT KLART! 😭🙏🏻 Visar sen, när jag inte har en hostig liten goding fastklistrad vid benet.

IMG_0499

Lyckades i alla fall ta en snabb bild på lampknappen. Alltid nåt! Gjorde SÅN skillnad i badrummet, så fint att mässingen i knapparna går ihop med badrumshyllan och duschen. ✨

IMG_0436

Här har ni en liten före och efter knappbyte. Före… 👆🏻

IMG_0483

…och efter! Små detaljer som dessa gör så enormt mycket för helhetsintrycket.

IMG_0495

Hann knäppa en bild inne i mitt sovrum också. ☺️Det känns så VANSINNIGT skönt att vi nu håller på med sånt här – SMÅPILL, liksom. Nu e det Stora Renoveringsprojektet snart i hamn! 🙌🏻

I dag blir byggfirman klara med alla smågrejer, i morgon ska de börja bygga inne i Iggys rum. En platsbyggd garderob (gjord av IKEA-grejer) och en våningssäng med koja är planen. Förhoppningsvis är detta klart i slutet på nästa vecka. Då är vi tamejtusan hemma, på alla sätt å vis. 🎉

 1. Ida skriver:

  Åhh vilket drömhem 🙏❤ Här hemma är det bara kaos, en renovering som har stagnerat, en 1-åring och 2-åring som vaknar om vartannat varje natt och två jättetrötta föräldrar som jobbar heltid 🙈 Men snart är det vår och då blir det iaf ljusare 🍀😊

  1. Å, känner med er! <3 Men helt rätt att fokusera på det som iaf ÄR bra, eller BLIR. 🤪😂 Tror vår räddning just nu är att Iggy är så pass stor att han klarar sig själv så bra. Två blöjbarn hade vi inte fixat, inte så som vi mår nu iaf. Så heja er, snart blir det lättare - då blir renoveringen av igen! 😚

 2. Sara skriver:

  Det blir så fint!!! Vad är det för färgkod på den grå färgen? Vi håller på att leta med ljus och lykta efter den perfekta grå till vardagsrummet just nu…

 3. Emelie skriver:

  Wow vad snyggt! Hade aldrig tänkt på det själv!😍

  Du råkar inte ha något snart samarbete med FuelBox? Vet att du promota flera gånger i bloggen och en rabattkod skulle vara så gött nu inför jul så man kan köpa till fler i släkten!😆

  1. Eller hur? Gör SÅ mycket! 😀 Tyvärr inget samarbete med grymma Fuelbox i år, tror de som var agenter här i Sverige la ner för ett tag sen. :-/ Så grym present ju!

 4. mini skriver:

  Vad fint!!! Var kommer handduken ifrån? 😍

  1. HM Home, har likadana småhanddukar. Så fina! 🙂

 5. Louise skriver:

  Åhh vem är sjunker? Krya på er och hoppas att det är snabbt över gånget…de är dessa tider nu alltså jag har peppar peppar ta i trä änsålänge klarat mig men som i ert fall så är det ju lättare sagt än gjort speciellt när man har små barn som går första året på föris🙄!

  1. Louise skriver:

   Menade såklart *sjuker och inte sjunker.

  1. Tintan var hostig så hon fick stanna hemma i dag. <3 bacillerna hoppas ju VILT denna tid på året, så tror både du å jag får försöka ducka så gott vi kan... 🤪

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..