7 anledningar till varför jag var så sabla glad i går!

(Innehåller en annonslänk)

IMG_0793

Hade en SÅ BRA DAG i går. 🎉 Var på glatt humör, av flera anledningar. Kände att min färgglada tröja behövde en lika färgglad mun – så satte på mig läppstift för första gången på lääänge. 💋 Och precis som ALLTID när jag vågar mig på läppstift så känner jag mig direkt tusen gånger härligare, och tänker ”Det här borde jag ha oftare!”. Sen glömmer jag det och så går det tre månader tills nästa gång. Men men. 🤪💄 Verkligen ett bra vardagsglädjetips för att höja sitt eget (och andras! SÅ bra för stadsbilden med lite färgglada munnar ju!) humör.

IMG_0921

Nåt annat som gjorde mig glad var att jag upptäckte att Iggy nogsamt bytt ut ALLA ljus hemma, till sina egna. Så gölligt! 🙊😂

EC99B6BE-D053-4EC4-8F14-B11576975C52

En tredje glädjespridare var att jag kände att min färgstarka mun liksom KRÄVDE en annan jacka än min varma, svarta dunjacka. HUR HÄRLIG den än är, så är den…svart. Och jag STÅR INTE UUUT med att bära svart för ofta. Det tar liksom död på mig. Så i går åkte leoparfuskisen på istället. Kompletterade med huvtröja under, för värmens skull. SÅ bra beslut! Kände mig så härlig i min röda mun, min fräsiga fuskis och min färgglada tröja! 🌈 Roliga kläder gör verkligen underverk för mitt mående.

IMG_0983 (kopia)

När jag knatade runt på stan lyssnade jag på avsnittet av podden ”Babykaos” som jag gästade för några veckor sen. Det blev jag också glad av, även om ämnena vi berörde var ganska tunga. ❤️

IMG_0322

Här är jag och Julia som har podden. Och kolla vilket sammanträffande – jag hade samma tröja på mig när jag var och gästade podden ha ha! 🧡

Lyssna gärna på avsnittet (direktlänk här eller sök på Babykaos i era poddappar). Det blev ett himla bra snack tycker jag. Om allt det bökiga jag och Niklas gått och går igenom, men också om hur man kan tackla pissiga dagar och försöka LEVA i kaoset. Får inte glömma bort att LEVA. ❣️

IMG_0984

På kontoret var jag dels glad för min nya, fina kalander (från Lagerhaus). På min gamla står det ”Good Things Are Coming”, vilket känns som ett SKÄMT när man ser tillbaka på vårt 2019. 😂 Men ”These Are The Days” känns lite mer rimligt. Förhoppningsvis blir 2020 ett bättre år för oss, och oavsett så ska min devis bli att inte glömma bort att LEVA, även när det är kämpiga tider. ✨

På kontoret blev jag sen SÅ SJUUKT GLAD av att läsa…håll i er nu, kanske lite makabert – era stories kring hur ni också råkat klämma era kids, eller skada dem på andra sätt. 🙈 Hemskt att skriva kanske, men många av er skrev på ett sånt dråpligt sätt att jag inte kunde låta bli att skratta. Det fanns också stories om vad era föräldrar råkat göra mot er, och på ett sätt var det skönt att jag inte var den enda mamman i världen som högst ofrivilligt råkat göra illa sitt barn. 😬 Läs gärna kommentarerna under mitt Instagraminlägg också, det var faktiskt en smula befriande att få höra alla stories.

IMG_0992

Efter att ha jobbat undan fick jag avsluta kvällen på ett helt MAGISKT sätt – nämligen med att gå på bio! 😭🙏🏻 Mamma är i stan tom imorgon och rattade kidsen, så jag hade en kväll helt för mig själv. Valde att se ”Joker”. Inte den mest upplyftande filmen kanske, men SÅ JÄVLA BRA. Vilken rollprestation alltså, aj aj aj. 😍

Innan jag hade familj gick jag väldigt mycket på bio – själv. Älskar det där med att sitta ensam i biosalongen, duka upp med godis och vatten och sen bara försvinna in i en bra berättelse. Är inte så sugen på att diskutera filmen efteråt (i alla fall inte DIREKT efteråt, jag vill gärna smälta den själv först), så att se filmer ensam passar mig perfekt. Gillar också att sitta kvar i salongen medan eftertexterna rullar (ofta finns det något roligt att upptäcka även i dem), så vill inte ha något sällskap som ska hoppa upp ur stolen i samma sekund som slutscenen klingat ut.

Även i kväll rattar mamma ungarna, så jag har precis bokat en biljett till Almodóvars senaste. The MYZ! 🙌🏻 Så skönt att få känna att jag LEVER. ❣️

 1. Marie skriver:

  Så fint du matchar tröjan, samt sådana där honungsljus minns jag vi gjorde i skolan =D

  1. Å, men TACK! <3 Och vad kul att du har koll på ljusen, doftar SÅ gott när man tänder dem! 😀

 2. Johanna skriver:

  Jag blir glad av att läsa allt detta! Behövde få positiva vibbar ikväll. Tack! 🙏🏼😊

 3. Johanna skriver:

  Du vackra underbara kvinna 😍

 4. Agnes skriver:

  Åh jag älskar också att gå på bio ensam, det är så nice!! Men ibland, när det är lite glest i biosalongen, tycker jag att folk tittar lite konstigt på en när man är själv vilket irriterar mig.

  1. Om folk gör det på mig känner jag mig faktiskt bara cool. För att jag vågar, och det kanske inte de hade gjort? Jag tycker att det är en cool grej att våga göra saker på egen hand, och tänker bara att folk som ev ser det som märkligt egentligen skulle önskat att de vågat själva. 👹

 5. X skriver:

  Jaaa, alltså vinterhalvåret kräver sin vardagsglädje. Bra skor och vinterplagg och sen fokus på bio, gym, bastu, kallbad, spa – aktiviteter som är 100 ggr bättre och mysigare under vinterhalvåret. Vet inget värre än att vara instängd på gymmet april-oktober tex. Älskar svarta plagg men kör ljust och färgfest med olika färger på naglarna och på porslinet hemma. Gör sån skillnad för humöret de månader det behövs. Färgglad mat har samma effekt, mycket blåbär och rödbeta i allt möjligt nu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..