Ännu fler ”Barnsånger med Vanja” ute!

Reklam för mitt eget varumärke Lekis TV

barnsånger med vanja små grodorna

Nu finns avsnitt tre av ”Barnsånger med Vanja” ute, HURRAAA! 🎉🙌🏻 Om ni orkar – gå HEMSKT gärna in på klippet och ge en tumme upp. 👍🏻🙏🏻 Det betyder sjukt mycket för YouTube´s algoritm, den som avgör hur mycket programmet får synas (t ex som rekommenderat klipp vid sidan av det någon tittar på). Vore SÅ snällt! 💘

barnsånger med vanja aramsamsam ramsa

I det här avsnittet hoppar jag och Hajen runt som små grodor, vi gör Aramsamsam och ett gäng nya sånger/ramsor. Sen är det också några ”gamla” med. Vi spelade in totalt 35 sånger och ramsor, och i och med detta klipp har vi visat alla. Skulle SÅ gärna vilja spela in fler, men just nu finns varken tid, pengar eller ork. Men vi hoppas att dessa sånger och ramsor kan roa era kids (och ge er päron några välförtjänta pauser 💘) en tid framöver.

Och hörrni – TACK för alla lyckopiller till klipp och bilder som ni skickar till mig på olika sätt, där era kids diggar våra program, betyder SÅ MYCKET! 🙏🏻 😚.

Om ni tycker om materialet och vill kunna ha tillgång till allt även offline finns ju vår app Lekis TV. I den kan ni även göra spellistor med just era barns favoritklipp. Här kan ni läsa mer om appen och ladda ner den för både iPhone och Android. 🌈🎉

 1. Erika skriver:

  Tack för härliga sånger och ramsor, spelas dagligen här hemma för vår 1-åring som tittar med stor beundran (även 5-åringen och 7-åringen sjunger med) 😍 Spelas faktiskt så ofta (tom på ipaden vid matbordet ibland för matro..🙈) att min man kallar dig vår sjätte familjemedlem 🤪🤣 Kram

  1. ”Sjätte familjemedlem”! 😂 ALLTSÅÅÅÅ! KUNDE ju inte fått ett bättre betyg känner jag! 🙌🏻 Underbart! Älskar att agera lektant hemma hos en massa söta familjer. <3<3<3<3

 2. Ella skriver:

  Tack för bra klipp som minstingen här hemma älskar! En nyfiken fråga! Har ni någon relation/samarbete med Kompisbandet med tanke på likheten med de randiga PoP-tröjorna? 😊

  1. J skriver:

   Det tror jag knappast, för 6 år sen när min yngsta kollade på såna klipp fanns inte kompisbandet men däremot kollade vi ofta på youtube på en typ familj med såna tröjor långärmade som sjöng olika sånger.

   Men älskar att man fortfarande känner att det är Vanja med alla smycken och ringar om du fattar vad jag menar ✨

  1. Å, tack SJÄLV! Blir så vansinnesglad av sån här feedback ska du veta! <3 😀 Ang tröjorna, så - nääää. Innan vi skulle spela in så letade vi som tokar för att hitta bra kläder som skulle passa konceptet. Jag och Hajen var runt i massa affärer och provade plagg. Vi hade någon tanke om att vi skulle ha färgglada kläder men ändå vara lite fräsiga typ. 🤪Collegetröjor och jeans tänkte vi. Men vi såg bara helt fel ut. Men så slank vi in på PoP, provade de randiga tröjorna och bara: YESSSS! Där sitter det! Detta var ju flera år sen, så Kompisbandet hade precis börjat så vi var inte influerade av dem på det sätt som det kanske framstår som nu i efterhand. 😉 Men kikar man på barnprogram så är det ganska ofta de vuxna har typ snickarbrallor och randiga tröjor, så tror att det liksom blivit ngn slags nbarnprogramslook. Kanske därför vi kände oss så hemma i kläderna när vi hittade dem. 😂

 3. Maja skriver:

  Vad kul, det ska vi självklart kolla in! Min dotter är typ bara någon vecka yngre än Tintin. Häromdagen hade vi era sånger på och då stod dottern där framför tv:n och gjorde alla rörelser till Imse vimse spindel tillsammans med dig. Så gulligt 🙂

  1. Woooow vad kul att höra! <3<3<3 Så mysigt att jag får vara lektant hemma hos er! 😀

 4. Aramsamsamvisan sjöng vi när jag var liten men då sjöng vi ”Gurrigurri” istället för ”Gulligulli” och ”Här ääär vi, här ääär vi” istället för ”Araaafi” + liksom bugade oss framåt samtidigt, typ som när man tillber någon? Mycket märkligt!

  1. Haha! Jaaa, alltså man undrar ju varifrån ramsan kommer – och dess ursprungliga innebörd? Förmodligen bara en googling bort, den har nog garanterat transformerats genom åren. 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..