ANNONS

Ännu fler ”Barnsånger med Vanja” ute!

/

Reklam för mitt eget varumärke Lekis TV

barnsånger med vanja små grodorna

Nu finns avsnitt tre av ”Barnsånger med Vanja” ute, HURRAAA! 🎉🙌🏻 Om ni orkar – gå HEMSKT gärna in på klippet och ge en tumme upp. 👍🏻🙏🏻 Det betyder sjukt mycket för YouTube´s algoritm, den som avgör hur mycket programmet får synas (t ex som rekommenderat klipp vid sidan av det någon tittar på). Vore SÅ snällt! 💘

barnsånger med vanja aramsamsam ramsa

I det här avsnittet hoppar jag och Hajen runt som små grodor, vi gör Aramsamsam och ett gäng nya sånger/ramsor. Sen är det också några ”gamla” med. Vi spelade in totalt 35 sånger och ramsor, och i och med detta klipp har vi visat alla. Skulle SÅ gärna vilja spela in fler, men just nu finns varken tid, pengar eller ork. Men vi hoppas att dessa sånger och ramsor kan roa era kids (och ge er päron några välförtjänta pauser 💘) en tid framöver.

Och hörrni – TACK för alla lyckopiller till klipp och bilder som ni skickar till mig på olika sätt, där era kids diggar våra program, betyder SÅ MYCKET! 🙏🏻 😚.

Om ni tycker om materialet och vill kunna ha tillgång till allt även offline finns ju vår app Lekis TV. I den kan ni även göra spellistor med just era barns favoritklipp. Här kan ni läsa mer om appen och ladda ner den för både iPhone och Android. 🌈🎉

10
91

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00