ANNONS

Är jag galen som vill dra i gång detta? Snälla, tyck till!

/

img_8371

I veckan fick jag en (galen?) idé, som jag nu vill lufta med er. Såhär happy clappy 👆🏻 var ju jag i våras när jag gick regelbundet hos PT-Robert, blev starkare, slapp mitt ryggont och kände mig FÖR JÄVLA DUKTIG. 💪🏻💥 Men.

img_8313

Sen kom hösten, som varit rätt slitig som ni vet. På många plan. Och kostsam. På många plan. Renoveringen åt upp vår inkomst (som ju dessutom minskade pga sjukskrivning), och det fanns inte längre utrymme för PT. Och i och med det slutade jag att träna. Och för er som nu tänker ”Men vafaaaan, köp ett gymkort som en vanlig mänska!” rekommenderar jag att läsa detta inlägg som handlar om varför PT (tyvärr) är det enda sättet att träna på för mig. Men! ☝🏻

vanja wikström kebnekaise träningsgrupp 3

Skam den som ger sig, och kan inte Mohammed komma till berget så får väl berget börja masa på sig! 👊🏻💥 I förrgår var jag därför på plats hos PT-Robert och hans sprillans nya gym i Marieberg som snaaaart är färdigbyggt, för att brainstorma lite kring hur fasen jag ska kunna träna i dagsläget. (Okeeej, gymmet ser lite kaosigt ut just nu 😬, men det kommer bli EPISKT fint när det är klart! 😍✨)

vanja wikström kebnekaise träningsgrupp

Förutom PT-Robert så träffade jag även Tina – hans första urgrymma anställda! 👆🏻Och nu får ni hålla i er, för den KRONISKA LATMASKEN Vanja Wikström vill nu dra igång ett träningsprojekt – med ER! Och jag vill SÅ GÄRNA höra vad ni tycker! 🙏🏻

vanja wikström kebnekaise träningsgrupp 4

(Som om det inte varit nog med renoveringskaos i den här bloggen på sistone. 👆🏻🤪😂) Hursom – här ovan kommer snart ett tokfint gym vara färdigställt. Det ligger centralt i Marieberg (Kungsholmen). Idén är egentligen rätt enkel, eftersom jag inte har råd att träna med PT just nu tänker jag att jag gör ett jobb av det, där jag hittar på ett roligt projekt som ni förhoppningsvis vill vara med på – och så får jag träning på köpet!

Jag tänker mig att vi får ihop en grupp på omkring 20 brudar. Vi tränar ihop en timma i veckan på PT-Roberts nya fräsiga gym (med honom som instruktör, dvs vi får alla PT-hjälp i princip). Gymmet ligger i ett hotell, så efter träningen käkar vi lyxig hotellfrulle. Syftet med träningen är kanske framförallt att vi ger oss själva EGENTID och KÄRLEK; investerar i vårt välbefinnande. Det ska inte vara någon hetsig ”få studsigast rumpa”-stämning, alla gör det de kan – utifrån sin egen fysiska och psykiska form. Men vi ska bli STARKA, vi ska HA KUL och vi ska GE OSS SJÄLVA OMVÅRDNAD OCH UPPMÄRKSAMHET. ❣️

vanja wikström kebnekaise träningsgrupp 5

Bastu och fina stenväggar i de blivande omklädningsrummen. 😍👆🏻Men! Jag tänker även att vi ska koppla på ett gemensamt mål. Och här vill jag göra något jävligt coolt. Typ bestiga Kebnekaise. 💪🏻💥 Jag vill att vi avslutar terminen (vi gör ett terminsupplägg från typ februari till slutet av maj) med att genomföra ett spännande äventyr tillsammans. Ett äventyr som ändå är genomförbart för de av oss som har kids, så det får inte handla om att vi ska vara borta en vecka. Två, tre dagar max så att en partner/barnvakt/familj kan rycka in och täcka upp. Och såklart ett äventyr som är görbart, även om en inte är triatlet.

vanja wikström kebnekaise träningsgrupp 6

Jag tycker att detta upplägg vore så SABLA KUL att genomföra, men nu behöver jag er input! Vad tycker NI? 🤔 Idén är alltså att vi PT-tränar tillsammans i grupp under våren, käkar härliga frullar, ger oss själva egentid och investerar i både vår psykiska och fysiska hälsa, får nya kompisar på köpet – och avslutar med ett coolt rackarns äventyr där vi skapar minnen för livet. WHADDAYASAY? 🙏🏻

vanja wikström kebnekaise träningsgrupp 2

Jag skulle dels behöva veta om ni tycker detta vore kul (tryck gärna på hjärtat under inlägget om ni gillar idén men inte orkar skriva en kommentar 💘), om ni har förslag på andra typer av äventyr än Kebnekaise (är det too much? Trist att göra något för ”litet” dock tycker jag, jag vill få en upplevelse som verkligen skapar minnen!) – och vad detta får kosta.

Kebnekaisupplägget är pricy, bara själva övernattningen, transport och bestigning med guide går loss på 10 000 per person. Sen tillkommer frukostar och träning. Så ska vi betala den faktiska kostnaden blir det för dyrt, det hajar jag. Men jag tänker att jag ska rycka i alla trådar jag kan för att få sponsorer till vårt asgrymma projekt, och att vi dessutom kopplar på en välgörenhet som stärker kvinnor – så att hela vår resa stärker både oss som är med på äventyret, och även andra kvinnor. ❣️

Om jag får tag på sponsorer (vilket varumärke skulle INTE vilja synas i ett så sjukt bra sammanhang?) så är tanken att deras pengar subventionerar upplägget för oss som deltar. Därför behöver jag veta vad ni skulle vilja lägga på en grej som denna, så jag vet hur mycket sponspengar vi skulle behöva få in för att få ner priset tillräckligt så att ni vill haka på. 🙌🏻

Okej, det var min galna idé. Som jag tycker är SÅ ROLIG, och jag tror vi skulle ha en så vansinneskul vår ihop om vi får till detta! Kom GÄRNA med input! 🙏🏻💘

69
590

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00