ANNONS

Jag är KÄR!

/

Innehåller annonslänkar

IMG_1116

Hej hej från mitt sovrum! 👋🏻 Det är ju inte alltid en har sin BP (BloggPojkvän 🤪) i närheten som kan fräsiga outfitbilder, så tänkte därför bjussa på lite klädesinspo såhär i all enkelhet, plåtad i spegeln med mobilen.

IMG_1122

Jag har nämligen gått och kärat ner mig TOTALT – i en kjol. Och måste bara visa upp den! 🧡

IMG_1125

Jag är ingen kjolperson ALLS egentligen, men när jag såg det här mönstret var det något som liksom hoppade till i bröstet på mig. För HAR NI SETT sån MÖNSTERPERFEKTION?! ☝🏻😍 Alltså, det där mönstret ger mig rysningar – på precis rätt sätt. 👹

IMG_1126

Var därför tvungen att haffa denna skönhet ! Hittas på Lindex och finns även i detta mönster, för er som föredrar ljust före mörkt – PERFEKT för en sommarfest med typ ett linne till tänker jag. 🌻

IMG_1134

Eftersom kjolen är i silkesliknande material och lite slinkig sådär, tycker jag det är absolut finast att styla den med stickat, särskilt nu när det är höst/vinter. Då får man en vardagslook som är sjukt lättburen, tokbekväm och SNYGG! På med hudfärgade (eller svarta) nylonisar under, boots och en kappa/jacka – så är du redo att lysa upp stadsbilden (och ditt eget humör såklart 😇) med detta PERFEKTA mönster. ✨

IMG_1120

Den stickade tröjan är från Carin Wester/Åhléns, bootsen är från Zalando (märket heter Janet Sport – så oklart? 😂) och den MAGISKA mobilskalet är från The Case Factory och hittas här (finns matchande datorfodral också, som jag haffat 👹).

IMG_1114

Hoppas ni tyckte om detta egenknåpade outfitinlägg! Ganska mysigt tycker jag, med spegelselfies ändå. Lite mer relaterbart än fräsiga ”kampanjbilder”, typ? 🧡

21
118

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00