Nu kan ni ladda ner vår app Lekis TV gratis!

Reklam för mitt eget varumärke Lekis TV

lekis tv barnapp bra app för barn babyloonz svenska barnsånger

Som ni vet har ju jag och Niklas en app – Lekis TV – där vi samlat alla våra barnprogram plus en massa annat bra en kan behöva som päron till ett litet barn. Tidigare har den kostat att ladda ner, men nu har vi gjort om betalsystemet så att den är gratis att ladda ner och testa! 🎉

lekis tv barnapp bra app för barn babyloonz svenska barnsånger 4

Gillar användaren materialet den kan testa, så kan hen låsa upp hela schabraket för 149 pix (då har en tillgång till allt material, forever) – alternativt betala 20 kr per månad och prenumerera på tjänsten så länge det är relevant. Känns som ett upplägg som blir win/win för både oss och familjerna som testar appen (funkar än så länge bara för iPhone). 💘

lekis tv barnapp bra app för barn babyloonz svenska barnsånger 2

Förutom alla våra olika barnprogram och sånger finns även andra bra grejer en kan behöva som päron. Som en hel avdelning med sömnklipp, till exempel. Där finns såklart vår oerhört populära Babyloonz Godnatt (godnattmusik för barn att spela vid läggdags som jag får meddelanden om typ VARJE dag hur bra musiken söver kidsen 🙏🏻😇), annan nedvarvningsmusik – och ett gäng olika klipp med vitt brus, regn, rinnande vatten och andra trygga bakgrundsljud som många barn tycker om att lyssna på när de ska sova. 😴

lekis tv barnapp bra app för barn babyloonz svenska barnsånger 3

Appen är en playtjänst för små barn, fylld med vettigt material. Självklart går allt att ladda ner offline (perfekt vid resor), och självklart är det reklamfritt. Lekis TV innehåller även ett barnlås (perfa när kiddot dafsar loss på skärmen 🤪), och så kan användaren skapa en egen spellista så att alla favoritprogrammen alltid finns nära till hands.

Om ni vill testa appen gratis kan ni ladda ner den för iPhone här . Lekis TV hittas för Android här. Och som vanligt hittar ni såklart allt vårt material gratis forever and ever på YouTube. 😚

  1. Vi här hemma ÄLSKAR babyloonz! Så mysigt och sonen uppskattar varje gång vi sätter på de. Hade varit så kul om de funnits fler avsnitt eller små ”badleksaks” gubbar de gick att köpa! De hade vi älskat! Tack för att ni räddat många ledsna stunder, och tid för mig att laga mat/städa och allt man behöver göra 😉

    1. SÅ FINT att få höra! <3<3<3<3 Skulle meeer än gärna göra fler avsnitt, men just nu finns varken pengar eller tid. Leksaker är på gång dock, KUL att du är taggad på detta! <3

  2. Åsa skriver:

    Det låter som bra avkopplingsljud även för vuxna också:) Med eller utan barn. Vilken känsla det måste vara för er när ni får så mycket fin och tacksam uppskattning! Kram (Tipsitips – uppdatera gärna fliken ”om mig”).

    1. det ÄR det! 🙂 Och gaaaaah, ja! Måste ändra texten, tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..