ANNONS

En busig nisse här hemma

/

nissebus

Glad Lucia på er! TAAACK för alla fina ord om badrummet, ni verkar gilla det lika mycket som vi. 🙌🏻☺️ Här hemma möttes ungarna av ett nissebus i morse, hen hade tagit en massa gossedjur och placerat som ett luciatåg. Ett nissebrev fick de också öppna, och i det låg en dikt som förklarade att de skulle få bulle till frulle – för i dag var ju ingen vanlig dag inte! 😇 Myyycket uppskattat.

nissedörr

Är ju egentligen inte särskilt pysslig, och jag tänker inte försöka låtsas som om jag köpt denna nissedörr eller hittat på några kreativa bus själv. Nääärå. 😂 (Det är för övrigt Iggy som begåvat nissen med katt, ”kompisar” i form av mina juleljus och lite granris. 😍) Jag fick hem dörren i ett bud från Rusta för några veckor sen, och i förra veckan hade jag tillräckligt med ork att packa upp den, placera ut den och läsa på lite om vad sjuttsingen en nissedörr innebär.

Nu är jag dock hooked, så vår nisse busar varje dag. SÅ kul! Trodde inte att Iggy skulle vara med på det, men han älskar det. Inget snack om att det är fejk eller så, bara glädje och upprymdhet. Och att få skapa magiska minnen för sina barn är nåt av det finaste jag vet, så jag går all in med detta nu. 🤪 Får nog bli en tradition.

Fick en massa bra tips på (enkla! orkar INTE med avancerade grejer) nissebus på Inspirationstagram (kolla #nissebus för inspo), så betar av dem ett efter ett. I eftermiddag när ungarna kommer hem ska de få läsa ett brev från nissen som tycker att de ska plantera jellybeans i en skål med socker, och sen tycker hen att de ska måla ägg också. I skålen kommer det ha växt upp klubbor i morgon, och de målade äggen kommer ha bytts ut mot chokladägg. 🙊

Nu ska jag strax till föris där jag lämnade en liten tomtenissa och en stjärngosse i morse. Där vankas det lussefika, med peppisar och sång. Mysigt! Filar på ett inlägg om det här med att jag försöker leva lite mera också, något som inte är helt okomplicerat. Kommer förhoppningsvis på söndag om jag har tid att sitta och knattra en stund i helgen. Lussekram! ❣️

4
124

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00