ANNONS

Nu kan ni haffa mina gamla älsklingsplagg på Sellpy!

/

Processed with VSCO with h4 preset

Foto: Copyright 2017. All rights reserved.

Vi har ju rensat som tokar de senaste månaderna som ni vet, och sålt av en rackarns massa grejer på Tradera. Nu finns även de kläder jag rensat bort att haffa på Sellpy. Som till exempel den här superfina kappan. 👆🏻😍 Funkar toppen även när en är preggo (hade den SÅ ofta med Tintan i magen). ✨

app005prod

Denna leopardrackare från Stories i alpackaull kan ni också haffa! 🐾

Processed with VSCO with hb1 preset

Foto: Copyright 2016. All rights reserved.

Har inte använt mina fina rosa hörlurar sen jag gick över till airpods, så nu gör jag mig av med dem.

img_7458

Ni kan också klicka hem några av Tintans fina Babymocs (veganska minipjucks). En Polarn O. Pyret-jacka som Iggy älskat men växt ur finns också i in Sellpybutik samt en Mini Rodini-tisha.

img_8063

Dessa MAGISKT fina och sköna Monkibrallor finns också up for grabs. Jag hade redan ett par när jag fick hem ett extra par i ett bud, så de är i princip oanvända.

img_6670

Denna fluffiga leopardväska hade jag i princip varje dag i två års tid, men nu är det dags för den att älskas lika intensivt av någon annan. 🐾 Sen finns det en hel massa annat i min Sellpystore också, ni hittar alltihop här!

0
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00