ANNONS

Granen har landat!

/

DSC09764

I söndags fick vi upp granen, tjohooo! 🎄 Tintan hade stylat sig själv i en perfekt klä julgranen-outfit: sommartajts och vintermössa. 👌🏻

DSC09722

Åsom, Tintan och Iggy. Så god liten trio. ❣️Precis som tidigare år kör vi på plastgran. Så sjukt smidigt att bara ratta fram ur förrådet och ställa upp. Lifehack. 🙌🏻 Och jag vet, jag vet, jag veeeeet – vi får inte doften. Men slipper även barren. Så tänker att det går på ett ut. 👹

DSC09760

Tintan jobbade mycket intensivt på de grenar hon nådde.

DSC09754

Hon körde lite mer på vindruvsklase-estetiken, än det här med att kulorna ska placeras ut sådär jäääämnt över granen.

DSC09725

Tadaaa! 🎉 En perfekt julgran enligt mig, jag tycker det är sketagölligt när det liksom SYNS att granen är klädd av barn – när den blir sådär halvklädd. 😍 🙊 Iggy tyckte dock att vi skulle flytta upp några av Tintans alla kulor, så när hon hade somnat i går puttade vi upp några så att även de översta grenarna blev beklädda. ❣️Har ni fått upp granen än? Vet att i vissa familjer är det tradition att göra det dagen innan julafton osv. Vår tradition är att göra det när vi hinner och orkar. 🤪

15
138

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00