Granen har landat!

DSC09764

I söndags fick vi upp granen, tjohooo! 🎄 Tintan hade stylat sig själv i en perfekt klä julgranen-outfit: sommartajts och vintermössa. 👌🏻

DSC09722

Åsom, Tintan och Iggy. Så god liten trio. ❣️Precis som tidigare år kör vi på plastgran. Så sjukt smidigt att bara ratta fram ur förrådet och ställa upp. Lifehack. 🙌🏻 Och jag vet, jag vet, jag veeeeet – vi får inte doften. Men slipper även barren. Så tänker att det går på ett ut. 👹

DSC09760

Tintan jobbade mycket intensivt på de grenar hon nådde.

DSC09754

Hon körde lite mer på vindruvsklase-estetiken, än det här med att kulorna ska placeras ut sådär jäääämnt över granen.

DSC09725

Tadaaa! 🎉 En perfekt julgran enligt mig, jag tycker det är sketagölligt när det liksom SYNS att granen är klädd av barn – när den blir sådär halvklädd. 😍 🙊 Iggy tyckte dock att vi skulle flytta upp några av Tintans alla kulor, så när hon hade somnat i går puttade vi upp några så att även de översta grenarna blev beklädda. ❣️Har ni fått upp granen än? Vet att i vissa familjer är det tradition att göra det dagen innan julafton osv. Vår tradition är att göra det när vi hinner och orkar. 🤪

 1. Åsa skriver:

  Heja Tintin, urgulligt med vindruvsklasarna och lite mysigt att Iggy och du flyttade om lite senare. Söt trio! Plastgran alla gånger, huva för allt kryp som kommer in och likaså för allergikerna. Tur alla får välja helt enkelt:) Om du orkar svara – hur mår Niklas nu…? Om barnen har kompisar på besök, går han undan eller fixar han att vara med er? Tänker på er! Kram

  1. ja, bra strategi det där med vindruvsklasarna. 😉 Niklas mår sådär. Om det är kompisar här går han oftast undan, men ibland kan han fixa att vara i samma rum – om det inte blir för stojigt. Kram Åsa!

 2. X skriver:

  Finns till och med syntetisk grandoft nuförtiden om man känner att man saknar just den biten med plastgran 🙂

 3. Madde skriver:

  Vad har Tintin för napp? 🙂

  1. De heter Bibs, är superbra! Naturgummi i sugdelen, det var den enda som funkade för Tintan när hon var pyttig. Sen är de tokfina också tycker jag. 🙂

   1. Madde skriver:

    Tack för svar! 🙂 Nappen är verkligen fin och Tintin är ju bara så söt att man smälter 😍

 4. Sofia skriver:

  Vilken fin gran!!🙂
  Vi hoppar över gran helt i år. Befinner oss utomlands över jul. Och när jag sa till ett av mina barn att vi tänkte skippa gran i år var hans reaktion ; ”bra mamma, det är ändå så omiljövänligt med gran” 🙂

  1. Men alltsåååå. <3<3<3 Goda, goda små kids alltså. Vad fina de är. 😍😭

 5. Malin skriver:

  Så fin gran! 😃
  När jag var liten hade vi alltid två granar hemma. En i vardagsrummet ”Mammas gran” en klassiskt klädd gran som mamma ansvarade över, röda kulor och silvrigt glitter. Och en i gillestugan där jag och mina småsyskon fick gå loss totalt! 😍 Saker vi pysslat ihop själva och olika prydnader av diverse slag, änglar, bilar, äpplen, djur osv osv. Och så klart GLITTER – Helt ljuvligt! 😍
  Kanske att det bidrog till att jag blivit en sån jul-och-glitter-älskare som jag nu är 😍

  1. Alltså ÄLSKAR din mammas lösning! Underbart ju!😂🙌🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..