ANNONS

Ni alltså… NI ALLTSÅ!

/

svanfeldts coffee vanja wikström kaffe beans and brains

Jahupp hörrni. I dag hade jag tänkt påminna er om att beställa mitt smarriga kaffe (där 10 kr per sålt kilo går till Hjärnfonden ❣️☕️) så att ni hann få det innan jul. Men kaffet har sålt slut – DET HAR SÅLT SLUT! 🙊 Tack vare ER! 🙏🏻💘 Tänk så mycket kaffepengar vi tillsammans rattat ihop till Hjärnfonden, tänk vad många barn de i sin tur kommer kunna hjälpa – och tänk vad många mänskor som får dricka TOKSMARRIGT kaffe! 🙌🏻

Men även om mitt kaffe är tillfälligt slut, så håller en ny laddning på att rostas i detta NU. Så det går toppen att beställa (det gör ni här), bara det att kaffet skickas ut den 23:e då det är färdigrostat och paketerat. ✨

svanfeldts coffee vanja wikström kaffe beans and brains 3

Och min förhoppning (och Dittes och Davids – de som står bakom Svanfeldtscoffe, läs mer om historien bakom kaffet här) är såklart att detta kaffe inte ”bara” blir en fin julklapp, utan att vi kommer fortsätta fika tillsammans 2020. ❣️ Att våra gemensamma kaffepengar fortsätter stötta Hjärnfondens viktiga arbete, och att vi förverkligar drömmen om att totalt skänka 800 000 kronor via våra fikastunder. ☕️ Att dricka gott, och göra gott. 🙌🏻

Och hörrni. Vill också ta tillfället i akt att tacka er. TACK för att ni alltid stöttar saker som jag tycker känns vettiga och viktiga att gå in i. Det betyder…allt. Jag VET att det är få förunnat att ha ett så engagerat gäng med sig här i cyberspace, och jag är bara så innerligt, innerligt tacksam för det. För er. För allt ni ger, och allt ni möjliggör. För mig, men via mig också för så många fler. Ni är helt enkelt bäzzzt, ingen protezzzzzzt! 😭🙏🏻💘

6
115

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00