ANNONS

T A C K !

/

vanja wikström niklas malmqvist

Tack så hemskt, hemskt mycket för alla magiskt fina kommentarer i alla mina olika kanaler. ❤️ Det är alldeles, alldeles för många för att besvara enskilt (vilket är så vackert 😭💘), så jag gör ett samlingstack här.

Det har varit väldigt skönt för både Niklas och mig att läsa era fina ord, nu har vi tvättat bort känslan av att bli missförstådda. 🙏🏻 Men framförallt är Niklas så oerhört tacksam över att ni är så många som förstår. Han känner inte längre att han ses som någon som allra helst bör rycka upp sig eller väljas bort, och att läsa alla MAGISKT FINA kommentarer har gjort att hans huvud i dag är ljusår lättare än i går. Ni är så fina. 🙌🏻

Både han och jag förstår att de här inläggen har varit en viktig del av mångas liv. Ni är många (alltför många 💔) som lever i liknande situationer, och som känt gemenskap och igenkänning i mina inlägg. Som tyckt det varit oerhört skönt att någon delat nåt som påminner om er egen resa. Till er vill jag bara säga, att för det första är ni INTE ensamma. Om det är något jag förstått det senaste året, så är det att SÅ MÅNGA tyvärr delar den här problematiken. Utmattningssyndrom och ångest är vår tids folksjukdom. Män som kvinnor drabbas. Det är INGET att skämmas över, och som många av er så klokt påtalar så måste vi fortsätta förklara för de som inte förstår, att på samma sätt som att kroppen kan bli sjuk – så kan också hjärnan bli det. Att man kan må PISS, utan att det syns utanpå.

Jag vill också säga att jag såklart kommer fortsätta skriva om det här – utmattningen är ju en del av vår vardag. Dock kommer inläggen inte vara lika detaljerade, och jag kommer akta mig för att ta upp sånt som jag inser kan generera kommentarer som skadar (även om de skrivs i all välmening, precis som våra nära och kära ger råd i all välmening – men som tyvärr ofta har motsatt effekt). Läget är helt enkelt för känsligt just nu.

Hittar vi lösningar som vi tror kan göra gott för er andra i samma situation kommer jag självklart dela dem, och om ni känner för det får ni SÅKLART be om hjälp/råd osv från andra i kommentarsfältet. Vi är som sagt SÅ MÅNGA som sitter i liknande båtar, så det finns mycket erfarenheter bland er som läser som garanterat kan hjälpa andra. ❣️

Återigen – TACK! Från både mig och Niklas. We love you!

10
384

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00