ANNONS

Ni tror väl inte att jag slutat blogga?!

/

IMG_1960

(Bild från dagens urmysiga lilljul hos Oliven och Mackanrackarn.) ❣️En tanke slog mig precis (kl 23.33) och den bet sig fast så pass att jag inte kan sova, måste få ur mig detta nunuNU. Läste mina senaste inlägg och blev livrädd för att ni kanske tror att jag slutat blogga? Det har jag SÅKLART inte. Men tänker att om man inte läser allt i alla inläggen, och bara ser till rubriker osv så kanske det kan uppfattas så? 🙊 Så är det absolut inte, det jag menar är bara att jag inte kommer skriva mer om Niklas utmattning längre, i alla fall inte på ett så detaljerat vis.

Men bloggen finns SÅKLART kvar, jag finns SÅKLART kvar och jag älskar SÅKLART att dela med mig av mitt liv på samma sätt som förut. Bara det att jag alltså väljer att stänga dörren till just utmattningsprylen. Men det finns ju tusen andra grejer att skriva om. Hoppas jag inte uttryckt mig så pass klumpigt att ni uppfattat det som om jag tänkt försvinna från cyberspace..? 😳

TILLÄGG: Det är något fel på kommentarsfunktionen, så just nu (08.00 söndag) går det inte att kommentera. 😩 Har mailat Bonnier så hoppas det löser sig snart. 🙏🏻

0
218

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00