När 2018 blev 2019…

img_1030-5c2ca39ebfd21

Gott nytt år på er! 🎉 Jag har inte riktigt haft tid att skriva någon fräsig årskrönika, så lånar några bilder från förra nyår till detta inlägg.

img_1043

När 2018 blev 2019 bjöd vi två kompisar och deras kiddo på middag hemma i vår gamla lya.

dsc04077-5c2ca3acb0196

Det var urmysigt, och stillsamt. Precis vad vi kände för. Niklas var förstås egentligen utbränd redan då, även om vi inte fattat det riktigt. Minns att vi var glada för att han orkade vara med på kvällen. Minns också hur dåligt han sen mådde i typ en vecka efteråt. 💔

dsc04126-5c2ca39ad473d

Men en fin kväll hade vi i alla fall. Med massa god mat och bra sällskap. Och en god liten Iggy som var vaken ända till tolvslaget, spanade in fyrverkerier genom fönstret och sen somnade i min famn. ❣️

dsc04139-5c2ca39d9491e

2018 hade vi inga nyårslöften, däremot en gemensam önskan: att Niklas sömn skulle bli avsevärt bättre under 2019. Det gick väl i och för sig i uppfyllelse (tack vare Mirtazapinet 🤪), men det finns helt klart rätt mycket övrigt att önska på Niklas måendefront. Vi får hoppas på 2020. ❤️

dsc04082-5c2ca3aacc1b0

Älskar bilder tagna EFTER middagar. Tycker de ger en mycket bättre känsla av en härlig kväll, än de som tas innan  när allt är stelt och liksom orört. Tacka vet jag skitiga servetter, urdruckna glas och skrapade fat. 😍

dsc04131-5c2ca39c35599

I kväll tar jag med mig ungarna och går på middag hemma hos en av mina bästa kompisar. Det är några andra där också, med sina kids. Tror vi blir omkring tio vuxna och ett gäng barn, känns avslappnat och supermysigt. Vi kör knytis – min uppgift var att ta med godis och vin till förrätten. Och sen haffade jag en alkoholfri superlyxig must till mig, som inte kommer dricka. Har haft tillräckligt med nersupna nyårsftnar i mitt liv.

I övermorgon åker Iggy och Niklas till Costa Rica. Mamma kommer den fjärde januari och bor med mig och Tintan i ungefär två veckor. Ska bli urmysigt – för alla. ❣️ Vi får se när jag har tid att skriva min årskrönika, i väntan på det kan ni kika igenom mina gamla här:

2014
2015
2017
2018

GOTT NYTT ÅR PÅ ER NU! 😚🎉

 1. C skriver:

  Vanja. Du utstrålar en sådan värme så att jag blir alldeles varm inom mig. Jag har följt dig lite till och från i många år men numera är din blogg den enda jag läser och här är så himla mysigt att hänga. Du piggar verkligen upp! Jag känner också nån slags beundran inför att du roddar barnen själv och att du gör det på ett så fint sätt. Öppet, ärligt och sårbart. Jag tror att när världen blir kallare måste vi bli varmare, jorden behöver såna som dig! Brukar aldrig kommentera någonting på internet, men kände verkligen att jag bara behövde säga att den här trebarnsmamman i en random stad berörs av dig och ditt liv (även om vi såklart bara får se en bråkdel). Jag hoppas verkligen att 2020 blir lite mindre tungrott för dig.

  1. Anna skriver:

   Men, vilken fantastisk kommentar! Så fin. Jag måste få instämma i allt. Vanja, tack för den bästa bloggen och C, tack för att du uttrycker precis det jag också tycker. Allt gott!

  1. 😭💘🙏🏻 Oj vad fint sagt, och OJJJJ vad rörd jag blev nu. <3<3<3 Alltså...TACK! Vet inte vad jag ska svara på detta, känns bara så himla, himla fint. TACK för att jag fick inleda året med att läsa detta! ❣️🙌🏻

 2. Jenny skriver:

  Gott Nytt År fina Vanja med familj! 🎉✨Önskar er ett fantastiskt 2020 och hoppas innerligt att ni får mår bra! Kram ❤️

 3. Emelie skriver:

  Härligt!

  Hatar att vara den…MEN VART har du köpt den där Uber fina jackan på första bilden? (Vet att den är gammal) och kom ihåg när jag febrilt letade runt efter den för några år sedan. Tror jag blev nykär😍😍

  1. Tycker bara det är SÅ kul när jag får svara på sånt här, då känner jag mig ju sååå fräsig ju ha ha! Jackan är från Lindex, det var ngn special edition de hade. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..