Min absoluta favoritprodukt för håret

Innehåller annonslänkar

IMG_3309

Hörrni, eftersom så många (KUL!! 🎉☺️) gillade shoppinginlägget, så kommer ett spontant bonustips här! Såg nämligen precis att Lyko just nu har 20% rabatt på min ABSOLUTA favoritprodukt när det kommer till hår – Bedroom Hair från Kevin Murphy! Den är SÅ, SÅ bra! 🙌🏻

IMG_3308

Det är en spray som ger textur, stadga och som skräpar ner håret på preciiiis det det perfekta sättet efter tvätt (grymt, om man som jag avskyr nytvättat å flygigt hår). Det är dock rejält drag i den, så man behöver bara pyttelite (vilket är bra, för den är sjukt dryg). Jag sprayar litegrann i topparna efter att jag lockat håret, och kramar sen upp i resten av frippan. Den gör att lockarna håller, och liksom ”delar” in sig på ett väldigt fint sätt. Inget för den som gillar looken av ett nyborstat hår, alltså. Här hittar ni Bedroom Hair! ✨

IMG_3311

Eftersom jag får så mycket frågor om hur jag kirrar frippan, tänkte jag också att jag ska göra en tutorial nästa gång jag tvättar håret (nu i veckan). Om det är något särskilt ni undrar kring mitt hårfixande, så ställ frågorna i kommentarsfältet så ser jag till att få med dem i min fräsiga steg för steg-guide som då kommer snart. 💁🏼‍♀️ Ha nu en fin lördag!

 1. Kiki skriver:

  Hej! Vet att du tvättar sällan och försöker komma dit själv. Nu uppe i tvätt var sjätte dag hurra!

  Blöter (dusch utan shampoo) du nånsin håret mellan dina tvättar, tänker vid ev träning eller badhus osv? Hur reagerar ditt hår på det? Tycker mitt hår får en så flottig känsla om jag blöter mellan hårtvättar men tråkigt att tex missa ett bad…

  Undrar också hur ofta du stylar och har i produkter mellan tvättarna?

  Är det nånsin en kamp att hålla ut till nästa tvätt eller är du snarare i läget att du bävar inför hårtvättningen?

  1. Toppenbra frågor! Svarar på hela bunten i inlägget!

 2. Åsa skriver:

  Minns att du visade några av dina frisyrer i ett inlägg för länge sedan, det var kul och du är så snygg i page, både rak och lockigt. Ser fram mot din video om hårrutinen? Min fråga är om du och Niklas ffde kör tvätt var med ca 15-20 dgr mellan? Du är ju så fin jämt, haha kanske det är det som är hemlisen iofs 🙂 Och undrar även hur ofta du byter hårprodukter (märken), någon absolut favorit och varför? Glad att du fick en shoppingrunda och kul att du visar innehållet i påsarna, så Vanjigt och coolt som bara du kan bära upp 🙂 Alltså, hur ånga jeans har du?! ;))

  1. He he bra frågor! 😀 Och TACK ditt rackarns gull! <3

 3. Johanna skriver:

  Vanja, helt ot kommentar men är det era babyloonz noter som hörs i Matkomas senaste youtubeklipp? 🙂

  1. Det kan det nog vara, den är baserad på friköpt musik som fler än vi kan använda. 🙂

   1. Johanna skriver:

    Alright 😊 har såna känselspröt när det kommer till sig och er 😅🙈 vadå mother hen 🐔

 4. Anna skriver:

  Vad har du för hårtyp? Så vet man hur pass jämförbart resultat man kan förvänta sig☺️

 5. Mali n skriver:

  Ja!! Du är ju vansinnessnygg i håret jämt!
  Ge oss alla tricks du har 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..