Måla plastmatta – före och efter samt steg för steg DIY-guide!

Man behöver ju (såklart!) inte alltid riva ut och göra om när det är renoveringsdags. ✨ En sak som vi gjort i Iggys rum är att måla plast/linoleummattan istället för att lägga nytt golv. Det är relativt enkelt och väldigt kostnadseffektivt. Videon ovan är en DIY som visar steg för steg hur den klassiskt spyfärgade plastmattan i hans rum blev snajdigt blågrön. Tänker att det är något som många av er kanske kan tycka är spännande, SÅ många av oss som bor ihop med spyfärgade mattor ju? 🤪

På tal om Iggys rum… I dag var byggfirman på plats igen, för nu ska vi inleda det näääästan sista byggjobbet här hemma – Iggys våningssäng! 🎉 Planen var att den skulle stå färdig när han kom hem från Costa Rica. Det hinner vi nog inte riktigt med, men den kommer ha kommit en rejäl bit på vägen i alla fall. ☺️

  1. Felicia skriver:

    Det blir så fint i Iggys rum! Ska bli kul att se resultatet sen 😍✨ En fråga, hur ser hyresvärdar på målning av plastmatta/linoleumgolv? Frågade ni innan? Vill så gärna styra upp min hall, men är rädd att få ett nej och sen stå där, kvar på mitt spyfärgade golv 😂🙈

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..