ANNONS

DIY: Måla plastmatta – före och efter samt steg för steg-guide!

/

Man behöver ju (såklart!) inte alltid riva ut och göra om när det är renoveringsdags. ✨ En sak som vi gjort i Iggys rum är att måla plast/linoleummattan istället för att lägga nytt golv. Det är relativt enkelt och väldigt kostnadseffektivt. Videon ovan är en DIY som visar steg för steg hur den klassiskt spyfärgade plastmattan i hans rum blev snajdigt blågrön. Tänker att det är något som många av er kanske kan tycka är spännande, SÅ många av oss som bor ihop med spyfärgade mattor ju? 🤪

På tal om Iggys rum… I dag var byggfirman på plats igen, för nu ska vi inleda det näääästan sista byggjobbet här hemma – Iggys våningssäng! 🎉 Planen var att den skulle stå färdig när han kom hem från Costa Rica. Det hinner vi nog inte riktigt med, men den kommer ha kommit en rejäl bit på vägen i alla fall. ☺️

1
83

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00