Ni har rätt, jag mår inte så bra

IMG_2510

Ni har helt rätt, jag mår inte så bra. ❤️ Tror precis som ni att tröttheten kommit ifatt mig nu när mamma är här och jag kan slappna av. Jag har varvat illamående med huvudvärk och en stor, stor trötthet sen i lördags och hajar att jag måste vilavilavila nu.

IMG_3109

Jag har bokat av allt roligt jag hade sett fram emot. Det blir ingen stand up, ingen lunch med bästis, ingen konsert och inget besök på Melt på fredag. Det känns så jävla pissigt om jag ska vara ärlig, men jag fattar ju vad som är på gång och att jag måste steka allt som inte innebär att jag tar hand om mig själv till 100%. Nu är det jag som måste lyssna på kroppen. Två utbrända föräldrar vore en katastrof.

Jag tar en paus nu. Får se om det blir en dag eller ett par. Eller en vecka. Jag vet inte. Kram så länge. ❣️

 1. Jenny skriver:

  Ta hand om dig nu <3

 2. Elin skriver:

  Fina Vanja, jag är nog som många – läser bloggar men kommenterar inte. Jag kikar in på din blogg då och då och måste säga att du är en så stark och fin person. Förstår samtidigt att när du nu får en lucka att andas i vardagen, och din mamma är hos dig och håller upp dig, så pyser energin ur. Du kommer alltid komma tillbaka för du är positiv i grunden. Men samtidigt är det bra att du nu får återhämta dig på riktigt. Ta hand om dig och vila ordentligt. Kram ❤️

 3. Jessica skriver:

  Hej!

  Har aldrig skrivit innan, vet inte varför, men tycker så mycket om din ärliga och transparanta blogg. Och detta inlägget sökte sig så långt i mig, och jag känner så för hela er familj.

  Hoppas du kan hitta ro i att vila, även om det andra så klart lät mycket roligare för dig. Och att ni kan ta iaf små steg i rätt väg för Niklas tillfrisknande under våren. Håller tummarna så hårt för er båda!

  Många kramar och mycket extra styrka!

 4. Annelie skriver:

  Du är så klok fina Vanja <3
  Att leva med funktionsnedsättning i familjen (som ju N.s tillstånd blir) sliter mer än någon utanför kan förstå. Och hjälp är inte alltid "bara" att fixa utan det tar tid att hitta sina egna vägar <3
  Vi lever i liknande situation och när det gått för mycket neråt ett tag protesterar kroppen och själen. Gråt som aldrig vill sluta och ryggrad som pajar etc…så får man ta tre steg tillbaka igen. Men det är inte samma sak som att ge upp! Bara pausa och sedan kommer bättre dagar igen!
  Tycker ni verkar så bra på att ta tillvara på de små glädjeämnena i livet och bra att du vågat unna dig även "stora". Pausa nu och sedan kan du boka nya roliga upptåg.
  Stor kram från annan kämpande mamma därute! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..