Vabbruari – årets mest onödiga månad!

IMG_0548

Den här veckan har känts som DEN LÄNGSTA EVER. Tintan blev ju sjuk förra helgen, och sen har det bara blivit värre å värre. Feber, rethosta. Ett gnällande, gnyende litet stackars kiddo som jag och Niklas turats om att ömsom trösta, ömsom roa. Samtidigt som vi själva varit slitnare än slitnast. Ingen härlig kombo. 😬

Men! I går kväll vände det, och i dag har vi en mycket piggare liten unge här hemma. 🙏🏻 I natt var den första natten sen förra helgen då jag och Tintan faktiskt SOV, snarare än gnydde och gnällde och hostade oss igenom natten. Så nu ser vi ljuset, dock har jag (såklart!) börjat känna mig sjuk nu… 🤪

IMG_4343

Nåväl. Pillar i mig bra mat för att försöka stävja bacilluskerna. 👆🏻 Är egentligen inget fan av smoothie bowls (de är ju så KALLA?!), men en får göra vad en kan för att motverka sjukdom. 😅

Hursom – stay tuned, för alldeles strax kommer det upp ett supermaffigt inredningsinlägg här i bloggen! 🎉 Det är dock inte bilder från vår lya ni kommer få se, utan från min brorsas OTROLIGT fina lägenhet, som nu ska säljas. Så mycket inspiration, den är verkligen tokfin. Kommer strax! 💘

 1. Olga skriver:

  Skorna som skymtar fram i sista bilden ser så snygga ut!! Var går det att hitta dessa? :))

 2. Lina skriver:

  Men vilken fin matta ni har 👀… får man lov att fråga vart ni har köpt den?

 3. Fia skriver:

  Vad är det för finfina jeans på sista bilden? Ser så snygga ut!!😍😍

  1. Tack, mina favvohängslebrallor! Från Lee, men är alltså hängselbyxor (de jag hade på en bild några inlägg ner om du vill se). SÅ sköna och perfekta! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..