Buda på Tintans kläder i strl 50-80 tom kl 22 i kväll!

IMG_3878

EDIT// Grattis Anna som la högsta budet exakt kl 22.00! 🎉 Budgivningen är avslutad. //

Okeeeej, nu har jag ÄNTLIGEN fått ändan ur och gjort en sån där grej jag lovat jättelänge att jag skulle göra. Nämligen rensat ut bland Tintans kläder och satt ihop en stooor påse med bebis/barnkläder som ni som vill kan buda på. ✨

IMG_3882

Jag gjorde detta en gång tidigare, och då var det så himla många som ville att jag skulle göra om det, så nu kör vi samma koncept en gång till. Det är alltså en stoooor kasse med barnkläder i storlekarna 50-80 som Tintan haft.

IMG_3880

Ulljackan/koftan ovan är från Polarn O. Pyret och är i strl 62, men eftersom PoP-plagg är så stora skulle jag säga att den är mer som en 74:a. På denna bild är det även ett par ullvantar på snöre, ett par leggings från Zara och ett vagnhänge från Konges Slöjd.

IMG_3886

I princip alla kläder är såna vi köpt själva, de är framförallt från Zara och Lindex, men även lite annat. Blandade storlekar som sagt, men de små skorna (från BabyMocs) på första bilden är i strl 12-18 mån och leopardjackan (perfekt i vår eller i höst) är i strl 74. Har även lagt med några helt nya (oanvända) saker som jag fått i bud.

IMG_3881

Denna mössa från PoP alltså, satan i gatan vad Tintan var göllig i den! 😍

Såhär gör vi: man kan alltså inte köpa enskilda plagg, utan endast hela paketet med allt. På ovan bilder ser ni några av grejerna, men totalt innehåller påsen detta:

17 bodys
12 byxor
3 tröjor
4 hängselbyxor
1 kofta
5 leggings
2 byxdressar
2 mössor
11 t-shirtar
2 pyjamaser
1 par vantar
1 klänning
1 jacka i strl 74
1 par BabyMocs-skor strl 12-18 mån
1 Ulljacka/kofta i strl 62 (stor i strl, mer som 74)

Tänker att ni får buda loss i kommentarsfältet ni som är intresserade, så stänger vi budgivningen kl 22 i kväll. Utgångspris 1 kr! Den som budat högst summa närmast kl 22 kammar hem paketet som jag skickar i nästa vecka. Vinnaren står för frakten. Känns fint om Tintans gamla kläder kommer hamna hos någon av er tycker jag. 😚

LOADING..