ANNONS

Den kanske finaste present jag någonsin fått

/

DSC00600

I julas fick jag världens finaste present av Niklas. Lovade ju att jag skulle visa den för er, so here goes. Obs – snyftvarning. Faktiskt. ❤️

DSC00603

Oj. Märker att jag blir lite snyftig själv nu när jag sitter och skriver det här och läser igenom brevet igen. Det är kort, men är orden de rätta behövs inga långa utläggningar. Såhär står det:

Till min Vanja

Det här är ingen julklapp. Det här är ett tack.

Ett tack för att du orkar vara en bra förälder, när jag inte kan vara det…

Ett tack för att du fortsätter att välja mig, när jag inte kan vara den jag en gång var…

Ett tack för att du fortsätter att tro på en lycklig framtid, när jag inte kan se den…

Utan dig är jag ingenting. Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

//Din Niklas

Ja, jag SA JU att det var snyftvarning. 😭💘 Å ena sidan känns det lite märkligt att dela det här (har kollat med Niklas innan att det är ok), men å andra sidan är det bara så, SÅ fint att jag liksom inte kan hålla mig. FATTA VICKEN SNUBBE?! ❣️

vanja wikström inbyggd bokhylla skjutdörr

Behöver kanske inte förklara att jag blev rörd. Det säger liksom sig självt. ❤️ Utöver brevet innehöll presenten även en fin pryttel. Den står i hyllan ovan – någon som kan gissa direkt vilken det var jag fick?

vanja wikström inbyggd bokhylla inspiration shelfie

JAMENVISST fick jag en prickig liten nakenmadame! HUR LJUVLIG? Jag älskade henne från första stund. 😍 Hon är skapad av vår osannolikt begåvade kompis Fanny (som även gjorde vår gigantiska lyxdjungelstavla i förra lyan ni vet).

fanny schultz skulptur

En perfekt present, if there ever was one. ✨ Vacker på så sätt att hjärtat slog dubbelslag av de fina orden. Och sen dessutom en fröjd för ögat. Tack Niklas. Tänker att vår nakenmadame får påminna oss om att vad som än händer, så står vi i alla fall stadigt tillsammans. ❤️❤️

27
315

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00