Den kanske finaste present jag någonsin fått

DSC00600

I julas fick jag världens finaste present av Niklas. Lovade ju att jag skulle visa den för er, so here goes. Obs – snyftvarning. Faktiskt. ❤️

DSC00603

Oj. Märker att jag blir lite snyftig själv nu när jag sitter och skriver det här och läser igenom brevet igen. Det är kort, men är orden de rätta behövs inga långa utläggningar. Såhär står det:

Till min Vanja

Det här är ingen julklapp. Det här är ett tack.

Ett tack för att du orkar vara en bra förälder, när jag inte kan vara det…

Ett tack för att du fortsätter att välja mig, när jag inte kan vara den jag en gång var…

Ett tack för att du fortsätter att tro på en lycklig framtid, när jag inte kan se den…

Utan dig är jag ingenting. Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

//Din Niklas

Ja, jag SA JU att det var snyftvarning. 😭💘 Å ena sidan känns det lite märkligt att dela det här (har kollat med Niklas innan att det är ok), men å andra sidan är det bara så, SÅ fint att jag liksom inte kan hålla mig. FATTA VICKEN SNUBBE?! ❣️

vanja wikström inbyggd bokhylla skjutdörr

Behöver kanske inte förklara att jag blev rörd. Det säger liksom sig självt. ❤️ Utöver brevet innehöll presenten även en fin pryttel. Den står i hyllan ovan – någon som kan gissa direkt vilken det var jag fick?

vanja wikström inbyggd bokhylla inspiration shelfie

JAMENVISST fick jag en prickig liten nakenmadame! HUR LJUVLIG? Jag älskade henne från första stund. 😍 Hon är skapad av vår osannolikt begåvade kompis Fanny (som även gjorde vår gigantiska lyxdjungelstavla i förra lyan ni vet).

fanny schultz skulptur

En perfekt present, if there ever was one. ✨ Vacker på så sätt att hjärtat slog dubbelslag av de fina orden. Och sen dessutom en fröjd för ögat. Tack Niklas. Tänker att vår nakenmadame får påminna oss om att vad som än händer, så står vi i alla fall stadigt tillsammans. ❤️❤️

 1. Sofia skriver:

  Åh! Nu grinar jag direkt! Höggravid med för mycket känslor. Önskar så att ni får det enklare snart, massa kramar till er båda två❣️

 2. f skriver:

  https://m.facebook.com/groups/866824313330784/?ref=group_header&view=group

  Denna grupp 🔝, har räddat & räddar mig i att leva livet efter kopparspiral mot att rensa kroppen & bli hel igen för en blir det , en tröst i eländet ! Tips gärna, sån quinnokraft i gruppen & jag kommer aldrig ge mig tills jag får upprättelse. Bayer har angripit min lejoncub🦁 & jag är en förargad men not broken lejoninna. Tack f fint svar, & gudarna ska veta att det är s v å r t & va förälder. jag misslyckas gång efter en annan men att säga förlåt ”
  Mamma har fel kexet, du har rätt ” kommer jag långt med & m bra föräldraförebilder med 😘.. njut att Yasuragi ! Så så värda ., & yeah, great minds do think alike 😘🙌🏻 : En cellsam historia p YouTube är en annan favorit & filmen m Adam Lundberg ( torkar inga tårar.,, ) Där han ska hänger på en soptipp m dockor , tjej & rymden., Omg ! Hojta till om tips på barn/vuxenfilmer, böcker.,, Teater ex gropen av Emma Adbåge på Ö2 på söder går as we speak , jag ä l s k a r barnböcker ( böckern överlag !) & Film kan sammanställa en lista ., & Skicka ! Vore bara roligt. Så njut av kärleken & t a c k ✨Vanja för en mega mega blogg .,du är Golden✨❤️✊🏻

 3. Linnea skriver:

  Så så fint 😭❤️ Så mycket lidande och så mycket kärlek på en och samma gång ❤️❤️❤️ Jag tror på er!

 4. Sofia skriver:

  Nämen gud så fint, verkligen snyftvarning på den ❤️ Håll hårt i varandra, ni är båda lika fantastiska 🥰💕

 5. f skriver:

  Att ge kommentarer på Internet är som att ge tacktal på Oscarsgalan , man måste skynda innan maestro börja spela , hahaha tror ni har koll på Anders Hansen ! Men kanske inte på trötta binjurar ? Som man kan bli sjuk när man stressar f mkt k livet lr vart m om jobbiga saker. Denna läkare beskriver detta mkt bra & den traditionella vården är inte insatta i detta pga det är dyrt att ge medicin. Balderklinikken i Norge & Gunilla saupe är mkt kunnig ! https://hypotyreos.info/behandling/10-tips-for-starkare-binjurar-hpa-axel/ Åkej ! Over & out ! 😘

  1. Ha ha – var dina 25 sekunder över? 😂 Niklas har kikat på det där med binjurarna, det är intressant. Tack goding! <3

   1. f skriver:

    Haha egentligen inte pga är en kvinna av få ord 😘.. det var verkligen det lilla. Ps boken av Dr Joe dispenza breaking the habit of being your self ( om & m meditationer insprängda finns som ljudbok & stresscentrum på spotify gör bra ! Korta ledda meditationer) så är ni lite kittade, det hele 😘 ❣️✨❣️ tack igen f en mega blogg ✨🍍🌈 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..