L Y C K A N

vanja wikström

Den här bilden har på INTET vis något ALLS att göra med hur jag ser ut – just precis i detta nu. Tycker jag ser lite smått glammig ut här ovan, vilket nog är precis motsatsen till Vanja Wikström irl just about now. 👹 Men jag tycker ändå att känslan är rätt, så därför fick den illustrera det jag tänkte skriva. Tycker nämligen att bilden utstrålar…lycka. ✨

För L Y C K L I G är nog precis exakt vad jag är, just i detta NU. När ni läser detta befinner jag mig nämligen på Yasuragi. Jag och Niklas har fått en heldag där i present, komplett med såväl lunch som middag – och varsin behandling. BRA RACKARNS PRESENT! 🙏🏻💘😭

Man skulle lugnt kunna säga att en dag därute är EXAKKKKT vad vi båda behöver. Tystnad, stillhet, njutning och fokus på det egna. Känns magiskt, och en smula otroligt faktiskt. Har på känn att jag kommer gå runt med känslan av att ha tappat nåt typ halva dagen. Var e kidsen? Var e rattandet? 🤪

Min syster och hennes kille är barnvakter, de kommer hämta på föris och fixa å dona med mat å läggningar tills dess att jag och Niklas kommer hem (runt 22.30). Så enormt tacksam för all hjälp vår familj gett och ger oss. Vete sjuttsingen hur vi hade fixat 2019 annars. Och med tanke på hur jag mått den senaste tiden, så gjorde vi ju knappt det – TROTS all hjälp vi fått. Vågar inte ens tänka på hur det hade sett ut om familjen inte chippat in.

Nåväl. I dag kommer jag basta, plaska, andas och njuta. Koppla av och ur och ned. L Y C K A N. ✨

 1. Åsa skriver:

  ÅÅH! Underbart att läsa, önskar ni fick vara på ett sådant ställe några dagar då och då:) Hoppas ni har haft det fint och avkopplande, enormt värda detta. Och roligt för barnen att få barnvakt 🙂 Vilket fint brev du fick av Niklas! KRAM

 2. Cat skriver:

  Njut! 💛

 3. Parisa skriver:

  Hej,
  Så glad för er skull!! ❤️

  Vart har du hittat din super fina blus? 😍

  1. Tack! <3 Hittade den i en butik på Folkungagatan som heter Stank (så märkligt namn), märket heter Levaté. 🙂

 4. X skriver:

  Ni förtjänar det tusen gånger om!

 5. Ida skriver:

  Åh vad ni förtjänar det! ✨Vet precis vilken lycka och lättnad det är att få vara själv en stund, och ännu mer otroligt känns det när det är något extra lyxigt som spa. Hoppas ni får lite extra ork efter idag ☺️💪🏼

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..