Flocken invaderar

Innehåller reklam för NOFO Hotel

nofo hotel södermalm vanja wikström 1

Nu är ju mamma här igen. Hon stannar över helgen, bor hos oss och hjälper till. ❣️ Just nu är hon inne i stan och åker amfibiebåtbuss (hennes idé!) med båda ungarna. 😂🙏🏻

Kom på att jag helt glömt att visa er dessa bilder från i julas, när hon bodde på NOFO Hotel. Jag bytte ju hotellnätter för henne och Pär där mot inlägg i bloggen om ni kommer ihåg?) Givetvis besökte jag och flocken deras rum å härjade. 🤪

nofo hotel södermalm vanja wikström 4

De fick bo i min favoritavdelning på hotellet: New York. Superfint rum! 😍 Både hon och Pär trivdes så himla, himla bra. Och mamma var väldigt noga med att om jag skulle skriva något mer om hotellet så skulle jag ”verkligen framhålla” att servicen var ”fantastisk”. Och eftersom jag just nu är i färd med att skriva ett till inlägg om NOFO så säger jag därför att mamma hälsar att servicen var FANTASTISK. 😂❤️

Kan avslöja att hon verkligen testade servicenivån, då hon krånglade en smula. 🙊 Tänker inte berätta VAD hon krånglade MED (vill inte ge er några idéer 🤪), men kan hur som helst berätta att de mottog och löste krånglet med BRILJANS. 👌🏻

nofo hotel södermalm vanja wikström 2

Tintan tyckte det var spännande med TVÅ duschar i badrummet. Lyxepyxe. Upptäcker nu dock att jag bara lyckades få med den ena på bild. Och well, ni får take my word for it. Väldigt mysigt om man är en flock som vill duscha ihop, eller ett par kanske (those were the days… 😂).

nofo hotel södermalm vanja wikström 3

Handtvätt! Måste ju testa mormors rum på alla sätt å vis. 💦

nofo hotel södermalm vanja wikström bästa frukosten

Förutom att NOFO ligger sjukt bra (mitt i den vad jag tycker mysigaste delen av Södermalm, det så kallade SoFo) så är känslan precis sådär härligt familjär som jag gillar. Det är ett stort hotell – fast det känns som ett litet – om ni är med på vad jag menar? Dessutom har de ju stans kanske absolut bästa frukostbuffé (slink in och ät den, man behöver inte bo på hotellet för att avnjuta den). 🥐☕️

nofo hotel södermalm vanja wikström 5

Och även om jag nu bytt inlägg mot nätter, så är detta VERKLIGEN ett tips rakt ifrån hjärtat. ❣️ NOFO är ett UNDERBART hotell, med fina rum, grym service och magisk frulle. Och läget är så himla bra, för det är precis mitt i Södersmeten, fast liksom undangömt på en liten gata där inte så många flanerar. Så det ligger liksom ändå lugnt till. Bästa av båda världar. 👌🏻

nofo hotel södermalm vanja wikström 6

Jag är så otroligt glad att mamma fick möjligheten att bo där nu i julas. Och både hon och jag kan varmt rekommendera NOFO till er som vill slinka till Estocolmo för ett besök. Alternativt valsa in å mumsa lyxfrulle. 😊

Och det roliga är att det redan är ett gäng av er som tagit till sig tipset och bott eller ätit på NOFO. Tack för fina DM´s på Instagram, och vad kul att ni också varit så nöjda. 🙌🏻 Finns för övrigt goda chanser att träffa på mig på hotellet i framtiden också. 🤪 Jag har ju sagt upp mitt kontor, men kommer ändå vilja sätta mig utanför lyan och jobba då och då. Och eftersom NOFO ligger så sjukt nära där vi bor, så misstänker jag att jag kommer slinka förbi å käka lyxfrulle – och sen sitta kvar å knattra på datorn. Det är i alla fall min plan. 👹

 1. Åsa skriver:

  Förstår att din mammas hjälp är ovärderlig för er! Det skulle vara roligt om din mamma ville skriva ett inlägg här, eller om du ”intervjuar”. Så gullig 🙂 och det känns som hon har en intressant historia/liv att läsa lite om.. Och kanske vad ni två har lärt er om och av och med varandra senaste åren. Den fina relationen mellan Iggy och Eva syns verkligen. Kram!

  1. Ovärderlig är ordet. <3 Skulle gärna skriva om mamma, hon har en väldigt intressant historia. Ett maskrosbarn. <3 Får se om jag kan få till det någon dag.

 2. M skriver:

  Så bra att din mamma hjälper er så mycket. Bra att ta så mycket hjälp det bara går när barnen är små och det krisar och brinner lite här och var. Vi fick nästan ingen hjälp, men vi jobbade stenhårt som ett team (och jag var inte lika dålig som Niklas heller, även om jag hade förlossningsdepression).
  Barnen BLIR äldre och sedan flyter det på mycket bättre, allt blir lättare (även om det självklart kommer problem med kidsen på andra sätt) men det är inte samma intensitet när de iaf sover om nätterna och storbarnet kan hämta hem lillbarnet från skolan ibland, etc. En galen 1-åring är galet krävande! Och i kombo med en aktiv 4-åring så är det häcken full. Så: BRA med mamma-support♥️

  1. Nej, tyvärr är det inte alla förunnat att få så fin hjälp. <3 är enormt tacksam. 🙏🏻Heja er som kirrade det på egen hand, och SÅ SKÖNT för mig att höra att det ju blir enklare, som jag tänker att det blir. Kämpigt på andra sätt, såklart - och nya problem, annorlunda. men just det här småbarnsböket ÄR så kämpigt just för attd et är så konstant. Fint att höra att ni fått ihop livet. <3

 3. Åsa skriver:

  Efter ditt prisande av hotellet kring jul testade jag, min man och våra minis (2 och 4 år) frukosten på nofo förra söndagen som ett alternativ till ud. Så värt, så lugnt och så makalöst gott. Och för småbarnsföräldrar till kids som vaknar innan dagen ens börjat känns det så lyxigt att man kan pallra sig ut redan vid sju. fem av fem.

  1. Åååååå vad kul att höra! Blir så himla glad! <3 Wow vad glad jag blev nu. Då ses vi säkert där någon gång! 😍

 4. Sara skriver:

  Mysigt hotell!!
  Ps. Är inte mormor och Iggy väldigt lika? Eller är det bara jag som tycker det? 🤷🏼‍♀️😊

  1. Lotta skriver:

   Inte bara du som tycker det. Tycker också att de är väääldigt lika! ☺️

  1. Ha ha joooo – de ÄR lika! Tycker jag med. Har börjat se det ffa efter att jag fått kommentarer om det i bloggen. 😀 Så fint ju!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..