Sneak Peek på Iggys rum!

Iggys rum barnrumspinspo platsbyggd våningssäng klätterrep vanja wikström barnrum 2

Kan inte hålla mig, så även om Iggys rum inte är riiiiktigt färdigt än, så MÅSTE ni ju få en sneak peek nu tänker jag – för det blir bara SÅ FINT! 🎉👆🏻Vi har alltså låtit bygga en våningssäng med inbyggd förvaring i trappan, komplett med biohörna, leksakshyllor och klättervägg. Och ett klätterrep! Iggy har såklart fått vara med och bestämma vad han ville ha och hur det skulle se ut, och nu är det snaaaaaart klart. Behöver jag ens säga att han ÄLSKARRRRR sitt rum? 😊

I helgen la vi ut mattan på golvet, och den blev PERFEKT. 👌🏻 Tycker det blev så himla fint med klättergreppen i trä också. Vi hittade inga fina när vi googlade, så Niklas kom på den briljanta idén att titta på Etsy. Och SÅKLART fanns det vackra klättergrepp att haffa där. ALLT finns verkligen på Etsy. 🙌🏻

Iggys rum barnrumspinspo platsbyggd våningssäng klätterrep vanja wikström barnrum

Det är dock en del kvar att göra. I dag är byggfirman här och gör det sista. Slipar vassa kanter, sätter upp de sista hyllplanen och kirrar belysning. Sen ska de lägga på ett lager med vit hårdvaxolja (ljusar upp en smula, men träet syns igenom) för att motverka att virket gulnar.

Nu ska vi hitta någon mysig möbel att ha under sängen. Vi kikar på små futonsoffor eller futonfåtöljer. Vill hitta nåt snyggt som Iggy och hans kompisar kan mysa i när de tittar på teve eller leker i kojan (ska sättas upp draperi också så de kan stänga för), och som också ska gå att förvandla till madrass så att de kan ha den på golvet när de vill hoppa från sängen. Och så fungerar det som extrasäng till mormor dessutom. Får se vad vi hittar, googlar i detta nu. 👹

iggys rum före och efter våningssäng barn barnrum

En före- och efterbild. 🙊 Det har gjorts en hel del i det där rummet, precis som i resten av lyan. 😅 Ni ska få se bilder på hela rummet så fort allt är klart, och en massa förebilder hur det såg ut på vägen. SÅ mycket fix and trix alltså. Vi har ju platsbyggt en garderob på andra sidan rummet också. Pust. Men satan i gatan vad det är värt det. Blir SÅ fint och Iggy (och Tintan) älskarälskarälskaaaar. 🙏🏻💘

LOADING..