En ny låt med Babyloonz – ”Alla Får Va Me”!

Innehåller reklam för Babyloonz

Äntligen har vi fått ut denna originallåt med vårt bebisgäng Babyloonz”Alla Får Va Me”! 🎉 Låten handlar om vikten av att vara en bra kompis och att vara inkluderande. Förutom att roa barn med utvecklande program och vara en hjälpande hand för föräldrar så vill ju jag och Niklas också att alla klipp ska ha en tydlig värdegrund. Barnen som tittar på det vi gör ska inte bara lära sig siffror och färger, de ska också lära sig om exempelvis empati. (Tycker för övrigt att Mänskliga Värden borde vara ett obligatoriskt skolämne. Tror att regelbundna samtal med barn och ungdomar om exempelvis moral och empati skulle göra underverk för vår värld. ❤️)

Precis som de andra originallåtarna med Babyloonz, så är ”Alla Får Va Me” skriven och producerad av ASGRYMMA artisten Eleonor Ferrari. Hon är så fantastisk; gör musik för barn som tickar alla mina boxar. Dessutom är alla låtar så bra att jag GÄRNA sätter på dem här hemma (oavsett om kidsen är med eller inte 😂). En behaglig ljudbild som tar hänsyn till oss päron som kommer lyssna på låtarna cirkus tiotusen gånger – oavsett om vi vill eller inte. 🤪

Alla Babyloonzlåtar hittas här, och självklart finns de även i vår app Lekis TV som kan laddas ner här för iPhone och här för Android. I appen kan ni ladda ner det ni vill kunna se även offline. Appen och en del av materialet är gratis, men vill man ha tillgång till allt den innehåller får man låsa upp den. Hoppas ni och era kids gillar denna nya låt! 😚

 1. Kia skriver:

  Så fin låt, kul att se på och så viktigt budskap. Ni borde sprida den till förskolor 🙂

  1. Å, TACK! <3 Vår dröm är att förisar ska använda materialet. Vi är en del va Jarambaappen som jobbar just med förskolor, så via den kommer vi ut till dem. Men också när de själva väljer saker att visa för barnen på Youtube. <3

   1. Kia skriver:

    💗

 2. Vi (👶🏼👱🏻‍♀️👱🏼‍♂️)Älskar nya låten🙌🏻❣️
  Den går på repeat här hemma😍
  Man blir glad både av texten & av musiken🥰

  1. WOOOOOW vad kul att höra! <3 😀 ååå, finaste tisdagspresenten! <3<3<3<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..