Hejdå kontoret!

IMG_5560

I dag flyttade jag ut från min kontorsplats. Det var lite knivigt att få till, min plan var att göra det i går – men i onsdags fick jag ett samtal från föris om att Tintan var hängig, så sen dess har hon varit hemma. #Vabbruari alltså. 🤪

Dels är hon ett plåster på mig när hon är sjuk (vill helst krypa tillbaka in i livmodern vad det verkar), och eftersom Niklas mår som han gör så kan inte han avlasta särskilt mycket heller. Så när Tintan är sjuk är jag helt låst.

Men! I dag fick vi ändå till en flytt, vi passade på när Tintan sov i vagnen. Niklas hjälpte till, så det gick snabbt och smidigt. 🙏🏻

IMG_5554

Hejdå, mitt gölliga lilla space! 👋🏻

IMG_5559

Inte lika gölligt när jag plockat bort mina grejer. 👹

IMG_5557

Jag är väldigt osentimentalt lagd, så det var på intet sätt sorgligt att flytta ut. Har för det mesta noll problem med att avsluta gamla kapitel – det betyder ju att nya öppnar sig. (Sorryborry om jag blev lite för käck nu, men så känner jag faktiskt oftast. 👹)

Känns bara skönt detta – en mindre månadskostnad att behöva dra in. Precis rätt just nu, då mitt mål är att behöva jobba så lite som möjligt. Tänker jag att går och sätter mig på ett av de miljontals mysiga caféer här i kvarteren när jag känner att jag vill jobba någon annanstans än hemma.

Har inga problem alls vad gäller disciplinen med att jobba hemma (så van vid det, har gjort det sen jag gick i högstadiet). Det är mer känslan av att jag behöver få komma ut ibland. Och nu när Niklas är hemma nästan jämt så är den känslan starkare. Har ju ett enormt behov av att få vara för mig själv, och kan jag inte vara det hemma så får jag försöka vara det någon annanstans. Typ ett café. Kommer bli toppen detta. 😇

 1. Finns det inga inspirerande bibliotek i närheten? Tycker ofta att det är riktigt inspirerande miljöer för skrivande genom att vara bland just läsande människor. Skulle inte skada i bloggares flöden att slå ett slag för läsningen och litteraturen. Tänk vilken ynnest att vi har dessa inrättningar där man kan låna litteratur helt gratis!

  1. Jag känner mest att jag stör om jag skulle sätta mig och knattra på ett bibliotek. Och tyvärr är de här runtikring inte särskilt härliga. Jag vill gärna att det ska vara en snygg miljö, och gott kaffe. Men att bibliotek FINNS, är såklart toppen. <3

 2. Jenny skriver:

  Heja dig Vanja! Känns som helt rätt beslut!

  1. TACK fino! Så kul att ”se” dig här då och då. <3

 3. Emelie skriver:

  Hej! Vet du något om lampskärmen du bär i inlägget? Har en likadan som vi för någon månad sedan köpte på Tradera, kändes värt att fråga om du vet något alls om den 😊

  1. haffade min second hand också, så vet inget mer. Ska dock göra mig av med lampan, så om ni bor i Stockholm och kan tänka er att hämta upp den på Söder kan ni få den för 100 pix. Kan maila bättre bild så du ser den ordentligt om du vill? 🙂

   1. Hoppar fräckt in här och hugger lampan om inte Emelie ovan vill ha den. Bor själv på Söder!

    1. Å, toppen! Avvaktar någon dag och ser om Emelie hör av sig, annars kontaktar jag dig. 🙂 Den är så fin!

     1. Emelie skriver:

      Tack för erbjudandet! Men bor nere i Lund, och hade svårt att hitta bästa platsen för lampan/skärmen vi redan har 😊

    1. Emelie bor i Skåne, så lampan är din – jag mailar dig lite info. <3

     1. C skriver:

      Köar! Bor i Sjöstan och kan hämta när som.

      1. Vad kul att lampan blev så poppis! 😉 nu slank den dock till Veronica. Men jag kommer göra mig av med lite fler grejer från kontoret, håll utkik! 😚

 4. Tova skriver:

  Klokt beslut med att det blir mindre utgifter.
  Jag är ej heller så sentimental av mig. Skönt. 🙂😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..