Hallen – före och efter!

vanja wikström hall hallinspo hallinspiration platsbyggd hall 1

Okeeeeej – nu ska ni få se hur vår hall ser ut! 🎉 Den blev klar förra veckan, och nyss fick jag upp alla skorna. 👹 Såhär är vyn från lyan, ut mot ytterdörren. 👆🏻

vanja wikström hall hallinspo hallinspiration platsbyggd hall 2

Och såhär ser det ut när man kommer närmre. Varsin jackkrok till mig och Niklas direkt när man kommer in genom dörren, och varsin skohylla.

vanja wikström hall hallinspo hallinspiration platsbyggd hall 3

Åsså lite mer skor. Vi…gillar skor. 😇 Förstår att några av er säkert tycker att detta är en råddig hallösning, men både jag och Niklas vill SE våra grejer – annars används de inte. Så att få ha pjucksen uppradade såhär är viktigt för oss. Tycker också det blir mysigt – det syns att det bor folk här, typ.

vanja wikström hall hallinspo hallinspiration platsbyggd hall 4

Bakom lilla halvväggen har Iggy och Tintan varsin jackkrok i barnhöjd samt varsin skohylleplats, och sen delar vi på en träknapp att hänga väskor på. De jackor som inte syns har vi i det jättestora spegelskåpet i hallen, det sväljer hur mycket som helst.

DSC06938

Tänker att vi backar bandet till mars 2019 och kikar lite. Såhär såg hallen ut när vi precis flyttat in för ett år sen. 👆🏻

DSC07941

Här hade vi lagt nytt golv, och fått upp täcktapet för att dölja glasfiberväven.

vanja wikström hall hallinspo hallinspiration platsbyggd hall 7

Och såhär ser det ut just precis nu. 😊 Lite kalt på väggarna, I know. Tavlor ska såklart upp. På torsdag kommer ju inredarna, då ska vi kika vad de har för idéer för hallen. (Får alltid frågor om hallmöbeln, så förekommer er genom att redan nu berätta att den kommer från MADE och hittas här. 😚)

IMG_1176

Inflyttningsdagen, mars 2019. En annan vinkel av hallen.

DSC07940

Som såg ut såhär några månader senare. Med nytt golv, nya lister och täcktapet på plats.

vanja wikström hall hallinspo hallinspiration platsbyggd hall 8

Idag! Tänker att vi ska hitta någon fin tavla att ha ovanför pallen.

vanja wikström hall hallinspo hallinspiration platsbyggd hall före efter 4

Mer före och efter-bilder!

vanja wikström hall hallinspo hallinspiration platsbyggd hall före efter 3

Vyn från dörren in mot lyan.

vanja wikström hall hallinspo hallinspiration platsbyggd hall före efter 2

Vyn från lyan, ut mot dörren. Och yeeeeees – inser att jag glömde ta ner kassen vi hängt på dörren när jag fotade. Det är ett konstverk dock, signerat Iggy. Han skrev sina första ord på den där kassen, och jag blev så stolt att jag hängde upp den på dörren. 😍 Kanske borde rama in?

vanja wikström hall hallinspo hallinspiration platsbyggd hall före efter 1

Att byta dörrar i lyan gjorde SÅ mycket. Likaså att sätta spegeldörrar på det enorma hallskåpet ni ser till höger på bilderna ovan. Det var ett IKEA-skåp (stod i lyan när vi flyttade in), så vi köpte bara spegeldörrar till det så blev det magiskt fint – öppnade upp hela hallen. Ska visa fler bilder på det sen ur en annan vinkel så förstår ni.

vanja wikström hall hallinspo hallinspiration platsbyggd hall 5

Känns perfekt att både kunna ha öppen OCH stängd förvaring i hallen. På hyllorna och krokarna vid dörren har vi det vi använder mest, och övrigt får bo i stora spegelskåpet.

vanja wikström hall hallinspo hallinspiration platsbyggd hall

Tog en bild när lampan var släckt också, så att ni skulle se hur den såg ut. Samma som vi har i badrummen. Också från MADE. Vi är SÅ nöjda med hallen och SÅ glada att den äntligen är klar! 🎉

 1. Såå fint! Vad är det för din färg på väggarna? Vill du dela med dig vad den heter? 🙏🏼😇🌟

 2. Ida skriver:

  Hur sjukt att jag precis sitter och planerar vår nya hall, när jag får upp en tanke i skallen att ”hm.. hade inte Vanja nån schysst garderob med spegeldörrar”, går in på bloggen för att leta i arkivet och voilà! Ett sprillans nytt inlägg om just hallen!! 😍 SÅ fint!!! Tack för inspo, det blir definitivt ett spegelskåp för oss också 😁

  1. Ha haaaaa – det var MENINGEN! 😀 Fint att få agera lite inspo! <3 Lycka till med hallen!

 3. Väldigt väldigt fint 😍

  Tur att man inte vet om på förhand hur länge en renovering kommer ta 🙈
  Fast bär man ser på slutresultatet så är det ju nog ändå värt det!

 4. Emma skriver:

  Så himla fint och i ordning! Men måste fråga – smutsiga, grusiga och blöta förisytterkläder – vad gör ni med dem? Blir alltid kaos hos oss när barnen kommer hem från skola och föris, kläder överallt. Vi bor i hus och har en groventré dock, vilket underlättar för att stänga ute kaoset.

  1. Tack! 🙂 Jag plockar av ungarna pjucksen utanför dörren, och skakar av dem. Utöver skorna så brukar de inte vara så grisiga faktiskt. 🙊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..