Sängen har nu landat i mitt sovrum, HURRA!

1

I går fick vi ju äntliiiigen min efterlängtade säng på plats, såhär såg det dock ut innan. 👆🏻 En madrass – på golvet.

vanja wikström sovrum säng rottinggavel

Efter! 😍 Är ORIMLIGT nöjd, och KÄR i sänggaveln.

vanja wikström sovrum säng rottinggavel 5

Sängen är från MADE, såg dock nu när jag skulle länka den att de precis stängt mer sin verksamhet i Sverige. ☹️ Åtminstone tillsvidare. SÅ synd, de har så mycket magiskt fina grejer!

vanja wikström sovrum säng rottinggavel 6

Nu kör vi lite före och efter! Såhär såg det ut i mitt sovrum i går förmiddag…

vanja wikström sovrum säng rottinggavel 7

…och såhär såg det ut några timmar senare! ✨ Sängen var liksom den sista stora möbeln som vi väntade på, nu är alltalltALLT på plats. Känns nästan overkligt? 🙊

vanja wikström sovrum säng rottinggavel 8

Ehh, okej – rottingen på elementskydden är inte på plats, som synes. 🤪 Men i övrigt börjar det nu tamejTUSAN bli ordning på den här lyan! 💪🏻💞

I dessa Coronatider vill jag göra allt jag kan för att stötta små (och stora!) företag, så att inte den här pissiga situationen vi befinner oss i blir ännu värre pga ekonomisk kollaps. Tipsar därför om lakanen i min säng (de skönaste jag NÅGONSIN sovit i! 😍 Visste inte att lakan KUNDE vara så lena?! 🙌🏻) som görs av svenska Read The Label. Fairtrade och ekologiska, där varje bomullstråds process kan följas. GENOMBRA och så, så sköna! 👌🏻

vanja wikström sovrum säng rottinggavel 2

Så mysigt att numera få ”krypa UPP” i sängen, till skillnad från att ”slinka NER”, typ. 🤪 Ungarna är dock besvikna på att deras bästaste hoppställe nu blivit tråkig vuxenplats (de får inte längre hoppa som TOKIGA på madrassen, som de gjorde när den låg direkt på golvet). 😂

Men men, de har ju faktiskt begåvats med världens roligaste lekrum, så de får ta att hoppstället är borta. 👹

vanja wikström sovrum säng rottinggavel 3

Lite tavlor på väggen, så är sovrummet biff! Älskar vår vindslya, ÄLSKARRRR mitt sovrum! 😍

 1. Superfint! Har varit jättekul att följa er renovering och verkar superklokt att ta in hjälp för att få till det där lilla extra som man ofta annars saknar. Undrar var Tintins säng kommer ifrån? Väldigt fin den med. Kram Jessica

  1. Tack! Kommer flera inlägg, har ju inte visat Niklas rum än, eller lilla toan – eller Iggys färdiga rum. Så det blir mer renoveringsinspo. <3 🙂 KUL att du gillar Tinatsn säng, den är verkligen såååå fin. Kommer bli supersöt som (barn)soffa sen när inget barn sover i den tänker jag. Vi haffade den på Babyshop, märket heter Flexa Furniture. Kram!

 2. Karin skriver:

  Så bra det blev!! Super fint 😍 Lite sorligt att ni är färdiga, det har ju varit så roligt att följa er renovering. Men skönt för er att det är färdigt så klart. Tror ju förstås inte att dina inlägg kommer bli mindre inspirerande 😊 Funderade lite på vart ska Tintan bo när hon blir lite större? Finns det ett rum till?

  1. Vi är inte färdiga än, en massa piff kvar, som tavlor osv. 🙂 Och så har jag ju inte visat Niklas rum, lilla toan eller Iggys rum. Tänker att jag gör massiva före och efter-inlgg på alla rum, så ni verkligen får se hur vi gått från A till Ö. 🙂 Så det kommer mera! 😉 🙂 Vad gäller Tintan tänker jag att vi tar in Esteriör igen när den dagen kommer, så får de hitta på ett fiffigt sätt att dela upp barnrummet så att båda kidsen får plats där. 👹 Alt om Niklas mår bättre och vi delar rum igen, så finns ju ett rum över till Tintan. Lever som alltid mest i nuet, så funderar inte så mycket över det om jag ska vara ärlig. Men vet att det kommer lösa sig på nåt vis. Och skulle det inte funka alls att dela rum osv, så hat vi ju världens finaste bytesobjekt som vi garanterat kan få nåt ännu större med. Men som sagt, här vill vi stanna kvar och det där löser sig på nåt vis. 🙂

   1. Karin skriver:

    Så kloka ord och tankar! ❤

 3. Så sjukt fint och mysigt sovrum – älskar färgerna tillsammans!
  Var kommer taklampan ifrån? 🙂

 4. Millis skriver:

  Kollade upp din säng förra veckan, pga sökt liknande i typ 100 år, men då fanns den bara i svart 🤨 Vill jag INTE ha, så jag får leta vidare. Hittat en gavel jag ÄLSKAR, som bara säljs i Danmark och inte skeppas hit. Verkar vara meant to be att jag får ha min gamla säng ett tag till, hehe

  1. Såg också när jag skulle länka att det fanns en svart version nu. Tror jag haffade en av de sista bruna som tillverkades faktiskt. 🤪 Bökigt att det inte går att skeppa över en sänggavel! Tänker att du borde kolla Blocket, Tradera och Etsy också och se vad de har för fint där. 👹

    1. Wooow vad fin! Hajar att du är besatt! 😂 SÅ värd att ta en tripp till Danmark för! Vilken rackarns vardagsglädjegavel! <3

  1. Miccan skriver:

   Tips tips! Anlita en lokal snickare där du bor så kan du får en likannade som Vanja har i precis den färgen du vill. Har även upptäckt att det ofta är samma peng att anlita nån som bygger en möbel som det är att köpa en 😜 Perfekt nu i Corona för att stötta små företagare ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..