ANNONS

Livet i bilder just precis nu

/

vanja wikström

Nu släpper vi virus- och ekonomikriser ett tag, och fokuserar på LIVET. Som ju trots allt fortgår. 💘 Jag försöker alltid hitta det stora i det lilla, och nu än mer än vanligt. De här senaste dagarna har jag varit extra tacksam för LJUSET. ✨

IMG_6823

Här i vindslyan har vi ganska små fönster, som dessutom ligger djupt in i fönsternischer. Det gör att ljusinsläppet begränsas en hel del. Under vintermånaderna har det varit M ÖR K T. Lösningen är att hitta fina lampor att ställa på fönsterbrädorna (där det nu GÅR att ställa något eftersom vi byggt ut dem 🤪 – rottingen på elementskydden saknas dock som synes fortfarande). Letar efter fina.

Hade jag ritat den här lyan hade jag såklart planerat in takfönster, då hade vi badat i ljus. Men vi får köra på lampor under årets mörka månader, och NJUTA av det magiska ljus som kommer in i lyan nu och ett gäng månader framöver. 🙏🏻

IMG_6796

Haffade dessa magiska pon pon-ranunklar (aldrig sett såna tidigare 😍) i vår blombutik, och blir glad så fort jag tittar på dem. 🌸 Tycker blommor är smått meditativa. Ni vet – när man verkligen stannar upp och TITTAR på dem. Vansinnesvackra med sjukt intrikata mönster.

IMG_6713

Mat blir jag alltid glad av, särskilt frukostar (dygnets överlägset bästa mål enligt mig 😋 – om man inte räknar godisstunder då förstås 👹). De senaste dagarna har jag varvat yoghurt med bär med ovan avocadomacka med precis LAGOM kokt ägg. Inte hårdkokt, inte löskokt. LAGOM. Nom nom.

IMG_6737

Vi gör vårt bästa för att hålla avstånd, och har därför lekt här ganska mycket. 👆🏻Känns väldigt lyxigt att ha ett grannhus med en extra rolig innergård i dessa tider.

Känns såklart tråkigt att inte träffa några mor- eller farföräldrar. Men vi hänger digitalt. FaceTimear med mormor och pratar i telefon med morfar (som inte är lika tekniskt bevandrad som mormor 🙊).

inbyggd bokhylla platsbyggd bokhylla vanja wikström

Njuter extremt mycket av vårt hem för tillfället. Är enormt tacksam över att vi hann klart med i princip all byggnation innan samhället (inklusive vår byggfirma) avstannade. 🙏🏻  Det är verkligen en fröjd att slinka runt här hemma och trivas så IN I BÄNGEN. Verkligen skördetid på boendefronten, så så glad för det. ❤️

babyloonz barnsånger spotify

Blev taggad i en story på Instagram i går där en liten goding i blöjor dansade loss till ”Fem Små Apor” 😍, och såg då att våra barnsånger nu spelats en miljon gånger på Spotify. EN MILJON! 🎉 Det känns helt magiskt. Det innebär inte särskilt mycket pengar (minns ni när Lady Gaga passerade en miljon lyssningar – och fick 1150 spänn utbetalt i ersättning av STIM? 😂), men det innebär glada familjer och att Babyloonz och Lekis TV sprider sig vilket såklart är enormt värdefullt för oss på sikt. ❣️(Här hittar ni vår barnmusik på Spotify.)

vanja wikström

Krispig vårluft, ljus och blå himmel. 🙌🏻

IMG_6412

Avslutar med tre tips:

Nr 1 – Har en inte sea salt choklad hemma, så får en kirra det själv. Lägg lite flingsalt på en mörk chokladbit och vips! …så har du smarrigaste gottet på nolltid. 😋

Nr 2 – Se ”Rovdjuret” om Harvey Weinstein på SVT Play. Och/eller ”The Morning Show” med Jennifer Aniston och Reese Witherspoon på Apple TV +. Båda på samma tema, båda så så bra.

Nr 3 – Följ kontot @influencersinthewild och skratta åt såna som mig när vi gör bort oss medan vi försöker skapa CONTENT. 👹 Älskar allt som läggs upp på det kontot, klicka här för min favorit. 🙈🤪

7
85

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00