ANNONS

Midsommarpresent!

/

I samarbete med Odd Molly

IMG_2896

Happy Midsommarhelg! 🌸 Hoppas ni har det fint, vad ni än gör och vem ni än är med. Jag och ungarna är ute i spenaten igen i Tyresö, tror vi kommer sova över här faktiskt. Men nu till något annat – en midsommarpresent! 💝

IMG_2953

Jag har ett samarbete med Odd Molly på Inspirationstagram, men tänker att jag bjussar på det här också. Tycker så mycket om detta märke, och tänker att några av er kanske också gör det och blir glada för ett erbjudande. Nu får ni nämligen 10% rabatt på ALLT (både rea och ordinarie priser) om ni uppger koden Vanja10 på Odd Molly sajt. 💓

På Instagram valde jag ut mina tre favoriter från Odd Mollys stora sommarrea (t ex den magiska klänningen ovan i 100% ekologisk bomull) och stylade dem på lite olika sätt för att visa på att man kan få ut mycket olika typ av användning av samma kvalitetsplagg. Ovan, som midsommarfin brutta. 👆🏻 Skorna är från TOM´s.

IMG_2968

Med sandaler till, en stickad tröja över och ett par jeans under håller klänningen även långt in på hösten. 🍂

IMG_2942

En annan favorit från rean är denna jacka. Armygrönt passar till ALLT – och har man en hoodie under (jag brukar klippa av ärmarna så att det inte blir korvigt) funkar denna jacka såväl vår som sommar som höst. 🌱☀️🍂

IMG_2925

Min tredje reafavvo var den här blusen. SÅ fina detaljer! 👌🏻 Ovan har jag klätt upp den med ett par snajdiga brallor och klackar (från & Other Stories). Fint nog att gå på bröllop i tycker jag! 🧡

IMG_2909

Men blusen funkar minst lika bra till vardags, då med jeans och sandaler till. 🌟 Det var mina favoriter, men det finns ju såklart en maaaaassa mer på fina kvalitetsgrejer att haffa på rean. Plagg att älska länge, länge. Slink in här för att spana in rean, och anger ni koden Vanja10 får ni som sagt 10% rabatt på ALLT (både rea och ordinarie priser). Hoppas ni hittar något fint. 💝

4
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00