ANNONS

Midsommarmomspo – med bonus!

/

vanja wikström blommig jumpsuit line of oslo

Nu är vi tillbaka i stan efter tre LJUVLIGA dagar ute i Tyresö. Håller på att sortera och redigera alla miljontals bilder jag tog så att jag kan göra ett smaskigt midsommarinlägg. Tills dess att det kommer upp får ni festa loss på min fräsiga midsommaroutfit! 🌼

vanja wikström blommig jumpsuit line of oslo 4

Kände mig sjukt fin – och BEKVÄM! Den magiska kombon som mönstrade jumpsuits med vida ben i princip alltid erbjuder. 🙌🏻 Jumpsuiten är från Line of Oslo, kransen har jag absoluuuuuut inte gjort själv – den fick jag i ett bud i torsdags. Gjord av blombutiken Makalösa Blommor. 👌🏻

vanja wikström blommig jumpsuit line of oslo 2

Tänkte att jag utöver de fräsiga ”Kolla vad snajdig jaaag var på midsommar rå!”-bilderna även bjussar på de som togs efteråt. Ni vet, när man går mot mobilen och säger till den som hjälper en att fota: ”Tack snälla, tror detta blir toppen – får jag bara kolla lite?”.

vanja wikström blommig jumpsuit line of oslo 3

”Ge mig mobilen.”

vanja wikström blommig jumpsuit line of oslo 5

”Nu kan du sluta fota, vi har det nog tror jag!” 👹 Hörs snart med ett smaskig midsommarinlägg! ☺️

1
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00