ANNONS

Nästa onsdag smäller det!

/

Innehåller reklam för Rimlig Träning

vanja wikström rimlig träning

I går träffade jag det här gänget på en långlunch. I nästa vecka lanserar vi nämligen prenumerationstjänsten på vårt digitala träningsupplägg Rimlig Träning så vi hade en hel del att gå igenom. Peppen var MASSIV! 🎉

vanja wikström rimlig träning 2

PT-Robert känner ni ju igen sen tidigare, men nu har vi även en till stjärna med på resan – Tina! 👆🏻 Precis som Robert är hon extremt erfaren inom träningsbranschen, och de jobbar ihop på Roberts gym Ground 50 på Kungsholmen. Men nu jobbar hon alltså även med Rimlig Träning, sjukt kul för hon har SÅ mycket bra input! 🌟

IMG_3779

I går gick vi bland annat igenom de program som kommer finnas tillgängliga när vi lanserar prenumerationstjänsten. Vi har format dem efter det som ni efterfrågat, och dessa tre program kommer finnas till en början:

  1. Helkropp med fokus på rygg och bål
  2. Helkropp med fokus på puls och kondition
  3. Helkropp med fokus på ben och rumpa

vanja wikström rimlig träning 6

Man väljer alltså det program man är mest sugen på, så rullar passen automatiskt i appen – det enda man behöver göra är att härma de videoövningar jag gör. Det går precis lika bra att hoppa emellan programmen också, om man vill testa runt lite.

Självklart är alla program ytterst RIMLIGA: dvs att de går att göra varsomhelst (det är alltså enkla videoövningar man tittar på i gratisappen Twiik), kräver inga förkunskaper eller utrustning. Och alla pass inom programmen tar 15 minuter att göra. RIMLIGT VÄRRE! 🙌🏻

vanja wikström rimlig träning 4

Prenumerationen kommer kosta 99 pix per månad, och då får man tillgång till aaaallt vi gör. Till en början kommer alltså ovan tre basprogram att finnas så att ni får bra allroundträning, blir av med ryggvärken, bygger kondis och starka ben. Men vi kommer hela tiden utöka med sånt som ni efterfrågar.

I går berättade Robert till exempel om den grymma vidareutbildningen inom specialområdet bäckenbotten han nu kommer gå, för att vi ska kunna ta fram det mest optimala bäckenbottenprogrammet till oss mamas. 👌🏻

vanja wikström rimlig träning 3

Vi kommer också ta fram grymma program för gravida (och efter graviditeten-träning). Dessa kommer dock först i höst då de tar lite längre tid att skapa, eftersom det är så enormt viktigt att allt blir optimalt och väldigt genomtänkt.

vanja wikström rimlig träning 5

Tanken är att vi bygger vidare kontinuerligt på prenumerationstjänstens innehåll, så att ni på sikt ska kunna hitta i princip ALLT ni behöver i den för att göra en insats för era kroppar. Alltifrån avslappning till bäckenbotten till yoga till styrka och kondition. Och en massa där emellan. Givetvis kommer allt vara RIMLIGT upplagt så att det faktiskt går att genomföra, även i en stressig vardag. 👍🏻

vanja wikström rimlig träning 7

På onsdag 1 juli lanserar vi tjänsten, som vi verkligen känner att vi tagit fram TILLSAMMANS med er. Hoppas, hoppas ni vill haka på – så utvärderar vi kontinuerligt så att vi allesammans kan skapa det optimala upplägget för oss som har svårt att få till det där med träning, men som ändå VILL göra något för våra kroppar. 🧡

Stolta kramar från en mycket otippad träningsprofil (detta var alltså något jag och Robert SKÄMTADE om när han var min PT – för att jag skulle bli en ”träningsprofil” FANNS LIKSOM INTE PÅ KARTAN 😂). Det här är något av det absolut mest otippade, roligaste och viktigaste jag gjort. Är så sjukt peppad! 💪🏻🌟

8
74

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00