ANNONS

Nytt hår!

/

vanja wikström hår kort blond page

I går var jag hos frissan och blev sommarsnajdig! Tycker det blev perfekt; lagom kort och toppenfin färg. 💁🏼‍♀️

vanja wikström hår kort blond page 2

Förra gången vågade jag mig på en liiiiten lugg, och nu klippte vi av några testar till. Har ju uppsatt heeeeeela tiden nu (BESATT av hur bekvämt det är, efter ETT HELT LIV av att inte våga ha uppsatt pga känt mig naken och expooosed 🤪) och det är så himla fint när det faller ner några slingor runt ansiktet.

vanja wikström hår kort blond page 3

Klippte mig som vanligt på Blanca. Denna gång hos Emma som var så himla grym – precis som alla andra jag gått hos på Blanca. 👌🏻 Länge sen jag hade rakt hår (typ förra gången jag klippte mig, alltså för fyra månader sen 😂), men det ÄR verkligen fint. Ska ha det lite mer. 🌟

18
118

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00