ANNONS

Nu lanserar vi prenumeration på Rimlig Träning!

/

Innehåller reklam för Rimlig Träning

rimlig träning vanja wikström träningsapp digital träning twiik 7

GAAAAAHHH! I dag SMÄLLER DET – för i dag lanserar jag, PT-Robert och Tina vår (RIMLIGA ofc 👹) prenumerationstjänst för träning! 🎉😍🙌🏻 WIIIIE! För 99 kr/mån (ingen bindningstid – du kan säga upp den när du vill) får du tillgång till en mängd varierade digitala pass som gör det plättlätt att göra en insats för din kropp – och därmed även ditt allmänna välbefinnande skulle jag vilja påstå (mår SÅ mycket bättre på alla plan sen jag började köra mitt eget program! 💪🏻🧡).

(Och yeeeesss jag veeet att det är lökigt att göra ✌🏻 men jag KUNDE INTE hejda mig! 🙊 Är det NÅGON GÅNG jag FÅR göra ✌🏻 är det i dag! 😃)

rimlig träning vanja wikström träningsapp digital träning twiik 10

Jag tror ni har rätt bra koll på läget, men jag drar lite info ändå. 💘 Efter feedback från er som testat våra fristående pass har vi nu alltså tagit fram den prenumerationstjänst ni efterfrågat, HURRA! 🙌🏻 Självklart är även dessa ytterst RIMLIGT upplagda; de går att göra var som helst, kräver inga förkunskaper eller utrustning. Alla pass tar som vanligt 15 minuter och allt ni behöver göra är att härma videoövningarna jag gör i appen Twiik. RIMLIGT värre!

rimlig träning vanja wikström träningsapp digital träning twiik 11

Prenumerationstjänsten innehåller till en början tre matiga program med allroundträning (samtliga program tränar alltså hela kroppen, men lägger extra vikt vid fokusområdena):

rimlig träning vanja wikström träningsapp digital träning twiik

Programmen görs i appen Twiik (gratis att ladda ner). Det enda ni behöver göra är att dra igång programmen så rullar övningarna efter varandra (tom vilopauserna går automatiskt) – och härma det jag gör på videorna. Såhär kan det till exempel se ut i appen när det är dags för armhävningar på knä (gästinsats av baby Viggo 😍). 👆🏻

rimlig träning vanja wikström träningsapp digital träning twiik 2

Här pysslar jag med ett slags hopp. 💁🏼‍♀️ En övning som hör till programmet som fokuserar på ben och rumpa.

rimlig träning vanja wikström träningsapp digital träning twiik 9

Allteftersom kommer vi utöka antalet program i tjänsten så att ni hela tiden kan fortsätta att utvecklas, och ni som prenumererar får självklart tillgång till allt vi lägger upp. I höst kommer vi till exempel komplettera med träningspass som fokuserar på före/under/efter graviditet, samt bäckenbottenpass (perfekt för alla oss mamas 👹💦).

rimlig träning vanja wikström träningsapp digital träning twiik 6

Vi kommer även lansera avslappningsprogram, yoga, pass för rörlighet och stretch – och en massa annat. Kom gärna med förslag på vad ni vill ha, så gör vi vårt bästa för att lösa det. Det här är ju träning som vi skapar TILLSAMMANS. 👌🏻

rimlig träning vanja wikström träningsapp digital träning twiik 4

Vi hoppas givetvis att ni vill haka på detta för att fortsätta ert rimliga tränande och skapa en bestående förändring. Målet är ju att vi alla ska må ännu bättre, och bli ännu lite gladare! 💪🏻💘

rimlig träning vanja wikström träningsapp digital träning twiik 12

Hoppas att ni vill fortsätta den fantastiska insats ni påbörjat för er själva tillsammans med oss i vår prenumerationstjänst. Signa upp er här – så ses vi i appen! 👋🏻😊 Vi ser SÅ mycket fram emot att bli starka tillsammans med er – TACK för att ni är med oss på den här resan! 💪🏻✨🧡

26
65

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00